full screen background image

Zanetti: Pognimo glave i radimo

Nakon trećeg ovosezonskog poraza u trećem natjecanju izjave medijima dali su Julio Cesar, Javier Zanetti, Diego Milito, Andrea Ranocchia i Gian Piero Gasperini…

Julio Cesar: Prolazimo teške trenutke, ali moramo ostati ujedinjeni. Nismo očekivali poraz, ali se dogodio i sada nas čeka težak posao. Moramo se svi naći i međusobno porazgovarati. Ne da nađemo krivce, jer ne postoje, ali da vidimo što nije u redu. Roma? Moramo igrati utakmicu života, sve od sada nadalje.

Zanetti: Nogomet se sastoji od trenutaka. Mi smo ih imali dosta i nismo zabili, oni su imali jedan i zabili su. Moramo spustiti glave i raditi. Nismo očekivali, ali ni zaslužili ove poraze. Moramo misliti na subotu, nadam se da će nas navijači shvatiti. Samo zajedno možemo iz ove situacije. Kao što smo zajedno u pobjedama, tako moramo i sada. Roma? Uvijek teško, ali moramo ući najbolje što možemo.

Milito: Znamo da je nogomet ovakva igra – kada ne zabiješ platiš. To se dogodilo danas. Stvorili smo dosta, ništa im nismo prepustili, a primili smo nevjerovatan gol. Tako je kako je, sada se moramo okrenuti suboti. Znamo da će biti kritika, pogotovo kad smo mi u pitanju, ali ne smijemo se obazirati, samo gledati na subotu. Imamo kvalitetu iako rezultati nisu oni očekivani. Ipak, tek je početak i još ništa nije izmaklo kontroli. Garantiram za Gasperinija? Naravno, zajedno ćemo napraviti velike stvari.

Ranocchia: Šteta, poraz rođen iz jednog udarca na gol. Šteta, jer bili smo bolji nego u Palermu. Sada se moramo zajedno dići. Stiže Roma i to je velika prilika za dokazivanje.

Gasperini: Danas ostaje veliki žal. Za razliku od Palerma kada smo zaslužili poraz danas nismo. Nismo imali sreće, a pogotku je prethodilo zaleđe. Vidio sam momčad puno bolju nego u Palermu, neki su odigrali odličnu utakmicu, vidio sam želju za pobjedom iako ona iz čudnog razloga nije stigla. Odnos s Morattijem? Razgovarali smo i s njim je odnos sjajan, puno drugačiji od onog kakvog zamišljate vi novinari. Naravno da se u ovakvim situacijama treba porazgovarati. Ovaj poraz će sigurno isprovocirati još snažniju reakciju kod igrača. Moramo pronaći ravnotežu. Večeras smo je imali puno više nego u Palermu i to još moramo pojačati.
Odgovori