full screen background image

Vraća li se Leonardo?

Predsjednik Intera Massimo Moratti posljednjih je dana jako ljut zbog situacije sa Forlanom…

Ne zato što Uruguajac neće moći igrati šest utakmica Lige prvaka koliko zbog činjenice da se takva stvar klubu Interovog renomea ne smije dogoditi. Moratti smatra da je ugled kluba ovim previdom narušen iako u Interu nitko nije zabrinut iz tehničke perspektive.

Stoga je, prema pisanju svih talijanski medija, Moratti već jučer nazvao Leonarda, te mu ponudio mjesto tehničkog direktora. Leonardo je to zasad rezolutno odbio, jer tek je došao na čelo PSG-a, ali za 2012. ostaje sve otvoreno. Ostvari li se scenarij po želji predsjednika Marco Branca napustio bi klub, jer upravo je njega gazda Intera okrivio za ovu blamažu.
3 thoughts on “Vraća li se Leonardo?

 1. Valentino

  ne kužim kako se to moglo dogoditi,znalo se da će Forlan doći u klub,i igrao je za klub u europskom natjecanju i onda ga mi dovedemo za kaj za serie a totalni promašaj Brance

 2. nraguz

  Meni to isto nije toliko bitno, možda je čak i dobro. Forlan ima godina i dobro je da neće morati igrati, bar ne odmah srijeda-nedjelja. A siguran sam da će biti pojačanje. Da ne pričam o sitnišu za koji smo ga dobili. Ali slažem se s Predsjednikom – Inter si ne smije dozvoljavati ovakve administrativne gafove.

 3. MarioB

  Ne kužim gdje je problem,pa ako ne možemo biti među prva 2 u skupini s Trabzonsporom,Lilleom i CSKA onda bolje da se nismo ni kvalificirali u LP s Forlanom ili bez.
  A po meni je ionako primarni cilj borba za Scudetto.

Odgovori