full screen background image

Julio Cesar vjeruje u Inter

Prvi golman nogometnog kluba Inter, Julio Cesar, ističe da, usprkos odlasku Samuela Eto’oa, Inter i dalje predstavlja snažnu momčad za svaki respekt.

Julio Cesar naglašava da će kamerunski napadač mnogo nedostajati Interu, koji je od nedavno postao novi član ruskog kluba Anži.

“Eto’o će svima nedostajati.”

“On je nogometaš koji je ovom timu svih ovih godina ulijevao nevjerojatnu snagu. Također, to je momak koji ne prihvata poraz i svojim suigračima je prenio taj stav da se nikada ne predaju. Želim mu svu sreću u Rusiji.” rekao je Cesar.

Odlazak iskusnog napadača u Rusiju izazvao je određene sumnje u vezi sa jačinom tima sa kojim Inter ulazi u novu sezonu, naročito ako se u obzir uzme Gasperinijeva taktika 3-4-3. Ipak, prvi golman Intera ne sumnja u svoju momčad.

“Ne smatram da smo slabiji nego što smo bili prošle sezone. I dalje smo veoma snažni. Neki nogometaši su otišli iz kluba, ali drugi su stigli i snaga nove ekipe je gotovo ista kao i prošle godine.” rekao je Cesar.

Jedan od onih koji nisu otišli iz Intera ovog ljeta je Wesley Sneijder, pokretačka snaga Gasperinijeve ekipe.

“Odlična stvar za nas je to što je Wesley ostao. Bez njega bi sve bilo dosta teže. On je igrač koji pravu razliku. Tehnički je izuzetno jak, ali on i svojim velikim iskustvom daje toliko toga svom timu.” zaključio je Julio Cesar.

Izvor: Sportske.net
Odgovori