full screen background image

Požurite sa prijavama za Inter – Juventus!

Interesovanje za utakmicu je jako dobro i uskoro bi mogli popuniti bus. Požurite sa prijavama jer će najvjerojatnije spisak biti zaključen prije 20.9. ukoliko se popuni bus. Gledajte da u narednih par dana uplatite i obezbjedite mjesto u busu i ulaznicu.

Inter Club Fedeli organizira još jedno putovanje. Ovaj put na utakmicu 10. kola Inter – Juventus koja se igra 29.10.2011. u 20:45 na “Meazzi”.

Cijena aranžmana (put od Zagreba ili Rijeke + ulaznica) je 750,00 kn*. Polazak iz Zagreba je sa Velesajma kod INA-ine zgrade, a ukrcaj u Rijeci je na odmorištu Vrata Jadrana. Rok za prijave, odnosno uplate je deset dana, odnosno do ispunjenja svih mjesta u autobusu.  Javite se povjerenicima, pratite njihove upute, te se držite zadanih rokova.

Zadnji rok za prijave (prijava znači uplata) je 20.09. Molimo sve zainteresirane da ne čekaju zadnji rok za prijave jer je interes dosta veliki i moglobi se dogoditi da prije roka popunimo bus. Određeni dio članova već standardno čeka zadnji dan i stvara nam određene probleme oko organizacije, pa vas još jednom molim da na vrijeme izvršite prijavu i uplatu.

* Cijena je nešto viša jer u nekoliko posljednjih navrata trošak prijevoza nadmašivao je uplate zainteresiranih za putovanja, pa se zahvaljujemo na razumijevanju.

ZAGREB, ZAGORJE, MEĐIMURJE:
Hrvoje Kovač: hrvoje@interusrcu.com
SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
ISTRA I RIJEKA:
Biljan Davčev: biljan.davcev@ri.t-com.hr
DALMACIJA I LIKA:
Nikola Raguž: nraguz1979@gmail.com
BOSNA I HERCEGOVINA:
Inas Suljić: inas_suljic@hotmail.com
INOZEMSTVO:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
2 thoughts on “Požurite sa prijavama za Inter – Juventus!

    1. Joxer986

      citiram : “Rok za prijave, odnosno uplate je deset dana, odnosno do ispunjenja svih mjesta u autobusu. Javite se povjerenicima, pratite njihove upute, te se držite zadanih rokova.”

Odgovori