full screen background image

Forlan čekao da Eto’o ode… i dočekao?

Menadžer Diega Forlana, zvanično najboljeg igrača prošlog Mondijala i još uvijek člana madridskog Atletica, tvrdi da njegov klijent još uvijek nije dobio zvaničan poziv od Intera.

“U ovom trenutku nemamo nikakve kontakte sa Interom. Mislim da je to i logično jer oni još uvijek nisu prodali Samuela Eto’oa. Čuo sam da je u njegovomo transferu u Anži došlo do zastoja, a ako se na nastave – teško da će Diego preći u Inter”, rekao je ovim povodom Forlanov menadžer Danijel Bolotnikof.

Ipak, dok je Bolotnikof analizirao situaciju oko Eto’oa, Kamerunci su objavili da je on već sada bivši igrač Intera jer je potpisao izuzetan ugovor sa Anžijem!

Zvanične potvrde iz ruske republike Dagestana još uvijek nema, ali u kamerunskom Nogometnom savezu tvrde: Samuel Eto’o je napustio Inter i potpisao trogodišnji ugovor sa Anžijem iz Mahačkale.

“Eto’o je potpisao u petak naveče. Nema nikakve sumnje oko toga”, rekao je neimenovani izvor iz Nogometne federacije Kameruna agenciji AFP, zahtijevajući da ostane anoniman.

Državni radio u Kamerunu, čiji je Eto’o reprezentativac, javio je da će Eto’o imati godišnju plaću od čak 20,5 milijuna eura, a pretpostavlja se da je Anži platio Interu 29 milijuna eura za ovaj transfer.

Anži je u siječnju ove godine uzeo pod svoje bogataš Sulejman Kerimov koji je odmah počeo dovoditi poznata imena u klub, poput Roberta Carlosa, 37-godišnje zvijezde brazilskog nogometa, a nedavno i ruskog reprezetnativca Jurija Žirkova.

Život i rad u Anžiju, međutim, nije baš lak i pored velikog novca koj prolazi kroz klub, jer zbog nemirne situacije u Dagestanu, gde su predstvnici ruske policije često meta napada, nogometaši ovog kluba žive i rade u Moskvi, a u Mahačkalu odlaze samo da igraju utakmice u kojima su domaćini.

Izvor: Blic
Odgovori