full screen background image

Moratti: Eto’o odlazi, Sneijder ostaje

Predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti progovorio je u razgovoru za Gazzettu dello Sport o budućnosti dvojice ponajboljih nogometaša svoje momčadi, Samuela Eto’oa i Wesleyja Sneijdera…

Prema medijskim napisima Eto’o je na korak od transfera u Anži Mahačkalu za ponudu tešku između 20 i 30 milijuna eura, dok je kao najveći interesent za kupnjom Sneijdera slovio Manchester United.

– Kada dođe takva ponuda, teško je dočekati jednako veliku i odbiti ju – rekao je Moratti, aludirajući na Anžijevu ponudu za Eto’oa prema kojoj bi kamerunski napadač navodno zarađivao oko 20 milijuna eura netto po sezoni.

Transfer Eto’a u Anži tako bi trebao biti zgotovljen u sljedećih nekoliko dana, a Moratti kaže da će takav rasplet biti prvi korak Intera prema približavanju UEFA-inom financijskom fairl-playu, pravilu koje bi trebalo stupiti na snagu od lipnja 2013. godine.

– Financijski fair-play je ozbiljna stvar. Tko god neće poštivati zadane parametre, bit će izbačen iz europskih natjecanja.

O Sneijderovoj budućnosti Moratti je kazao.

– Nije bilo nikakvih ponuda za Wesleyja. Ako Eto’o ode, on ostaje. On je bio nedodirljiv i prije ove ponude za Eto’a, a sada je još više.
4 thoughts on “Moratti: Eto’o odlazi, Sneijder ostaje

Odgovori