full screen background image

Sneijder: Interu treba novac, na prodaju sam

NIZOZEMSKI nogometni reprezentativac Wesley Sneijder, koji se već duže vrijeme neprestano spominje u kontekstu transfera iz milanskog Intera u Manchester United, ponudio je svoju izjavu po tom pitanju.

“Sve što znam jest da Inter treba novac i da ja jesam na prodaju, ukoliko u klub dođe zadovoljavajuća ponuda. Nakon prijateljske utakmice koju ću odigrati u srijedu za Nizozemsku protiv Engleske, imat ću pet dana slobodno i očekujem da će se u tom razdoblju razjasniti moja budućnost”, izjavio je Sneijder za Voetbal International.

Uz Manchester United, nedavno se počeo spominjati i gradski rival tog kluba Manchester City kao ozbiljni pretendent na Sneijderove usluge.

“Bit ću vrlo kratak i jasan po pitanju oba Manchestera. Nisam razgovarao ili pregovarao s niti jednim od tih dvaju klubova, tako da stvarno ne mogu reći puno o svojoj budućnosti u ovome trenutku”, veli Sneijder.

Izvor: Index.hr
8 thoughts on “Sneijder: Interu treba novac, na prodaju sam

  1. wess1

    pa i morati i branka su to rekli da ako misle nekog dovest da onda trebaju prodat nekoga…..a a za njega če dobiti najviše para a od ovih ostalih treba ih prodat 7 da dobiješ ovoliko novca….a ves je ispočetka govorio da bi rado ostao…finansiski fer plej o kome izgleda jedini morati vodi računa če da nas uništi

  2. Joxer986

    samo neka ode vise dok se neka lova moze i dobiti za njega, silazna putanja mu traje vec predugo da se ne bi alarm upalio, nadobudna mladost nam treba, gladna trofeja i dobre igre 😉

  3. felapton

    Malo podataka za one malo manje upućene : Inter u minusu 500 milijuna eura u zadnje 3 godine, dakle više od 100 mil. svake godine smo trošili nego zaradili. nastupom fair playa u prve 3 godine od 2011-2014 dopušten je minus od(za nas samo) 45 mil. eura. Dakle nešto se treba promijeniti ukoliko Inter i dalje želi igrati u ligu prvaka, jer ako imaš prevelike dugove neće ti dozvoljavati nastupati u Europi. bit ćemo u redu ako se umjesto E’tooa dovede dobar krilni napadač tipa Diega Forlana.

Odgovori