full screen background image

Nema ponude za Sneijdera, Muntari odbio Sosiedad

Izvršni direktor Intera Ernesto Paolillo rekao je da Manchester United još uvijek nije poslao ponudu za Wesleya Sneijdera.

“Da li United želi Sneijdera? Nismo ni od koga dobili zvaničnu ponudu, o tome samo znamo na osnovu onoga što mediji prenose. A što se tiče tvrdnje da Wesley nije na prodaju, mogu samo reći da se sve može prodati po pravoj cijeni. Nikada ne znate kada će se desiti neka velika ponuda, ali u ovom slučaju to bi morala biti baš velika ponuda”, rekao je Paolillo.

Nizozemski reprezentativac nije želio javno reći da ostaje u Interu, prenosi talijanska “Repubblica”, čime je samo dodatno uvećao nadanja pristalica Manchester Uniteda da će ovog ljeta ipak preći na “Old Traford”.

“Čuo sam što je Dejan Stanković rekao o mom ostanku u Interu (“Bit će naš član, ostaje samo da uzme mikrofon i to obijelodani”). Ako ostanem, onda ću uzeti mikrofon i to saopćiti”, rekao je Sneijder i ostavio ljubiteljima nogometa da se pitaju kolike su šanse da ovog ljeta napusti nerazzurre i pređe u United.

Vezni igrač Intera, Suley Muntari, odbio je da pređe u Real Sosiedad.

Prema tvrdnjama španjolskih medija, uprava Real Sosiedada prva je poslala nerazzurrima ponudu za ovog 26-godišnjeg igrača, ali je on odbio taj transfer pa će mu Inter morati pronaći novu sredinu u kojoj će nastupati.

Izvor: Blic
Odgovori