full screen background image

“Crno-plavo srce” 2011 IC Fedeli g.Kovaču

Sa mailm zakašnjenjem (gužva oko članarina i organizacije nove sezone), ali pod sloganom: “Nikada nije kasno” objavljujemo dobitnika ovogodišnjeg priznanja: Crno-plavo srce, koje IC Fedeli Croazia Zagabria dodjeljuje za zasluge u radu kluba. Podsjetit ću Vas da priznaje dodjeljujemo od prve godine našeg osnutka, a dobitinika dobijemo glasanjem naših članova, te smo tako za ovu godinu došli do: našeg velikog prijatelja, marljivog radnika našeg kluba, povjerenika za Zagreb i okolicu i čovjeka kojemu baš nikada ništa nije teško, a on je: HRVOJE KOVAČ. Inače na stranici i forumu piše pod nickom: Bonzo.

Oni koji znaju Hrvoja najbolje znaju koliki dio posla obavlja od samog osnivanja našeg kluba; od svakodnevnih kontakata članova, preko organizacije godišnjih člananstava do organizacije naših putovanja na utakmice Intera.

Od ove godine uveli smo i novost, a to je da uz prigodni trofej u obliku tanjura, nositelju priznanja dodjeljujemo prigodni poklon u obliku FC Inter suvenira. Kako je Hrvoje jedan od nas koje krasi vitka linija ( slične smo atletske građe ) nismo imali problema nabaviti mu lijepu jaknu voljenog kluba.

Iskoristiti ću ovu prigodu da uz već nahvaljenog Hrvoja, pohvalim i ostale kordinatore i prijatelje kluba jer smo još jednom prikupili respektabilan broj članova i opet smo se svrstali u sam vrh inozemnih Inter Clubova. Konačna brojka za narednu sezonu je 171 član.

Sa nestrpljenjem isčekujemo izvačenje parova za predstojeću sezonu i odlazak na prvu moguću utakmicu u Milano, što zbog našeg Intera i njegove igre, a što zbog nestrpljivosti da što prije “ugrabimo” članske materijale.

Vidimo se uskoro

Antonio

Dosadašnji dobitnici godišnje nagrade “Crno-plavo srce”:

2009 Biljan Davčev i Rade Rajić
2010 Antonio Bulić
2011 Hrvoje Kovač

crno-plavo-srce jakna jaknaleda
11 thoughts on ““Crno-plavo srce” 2011 IC Fedeli g.Kovaču

 1. fanatico

  Čestitke Bonzi na više nego zasluženoj nagradi. Nemjerljiv je njegov doprinos u osnivanju kluba i neumornom djelovanju u zagrebačkoj regiji i prilikom organiziranja putovanja na utakmice.
  Malo je vremena prošlo od osnivanja kluba i nikako da svi prvoborci i neumorni djelatnici kluba dođu do zaslužene nagrade. Za slijedeću godišnjicu neće biti nikakve dileme oko dodjele priznanja nraguzu.

  Reply
  1. sswen

   bonzare cestitke od sezione gemishtare. molimo te da pripazis koju majicu oblacis ispod 🙂 btw herceg pita ocemo onaj movie na jubito ili ti to treba za privatnu kolekciju

   Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *