full screen background image

“Crno-plavo srce” 2011 IC Fedeli g.Kovaču

Sa mailm zakašnjenjem (gužva oko članarina i organizacije nove sezone), ali pod sloganom: “Nikada nije kasno” objavljujemo dobitnika ovogodišnjeg priznanja: Crno-plavo srce, koje IC Fedeli Croazia Zagabria dodjeljuje za zasluge u radu kluba. Podsjetit ću Vas da priznaje dodjeljujemo od prve godine našeg osnutka, a dobitinika dobijemo glasanjem naših članova, te smo tako za ovu godinu došli do: našeg velikog prijatelja, marljivog radnika našeg kluba, povjerenika za Zagreb i okolicu i čovjeka kojemu baš nikada ništa nije teško, a on je: HRVOJE KOVAČ. Inače na stranici i forumu piše pod nickom: Bonzo.

Oni koji znaju Hrvoja najbolje znaju koliki dio posla obavlja od samog osnivanja našeg kluba; od svakodnevnih kontakata članova, preko organizacije godišnjih člananstava do organizacije naših putovanja na utakmice Intera.

Od ove godine uveli smo i novost, a to je da uz prigodni trofej u obliku tanjura, nositelju priznanja dodjeljujemo prigodni poklon u obliku FC Inter suvenira. Kako je Hrvoje jedan od nas koje krasi vitka linija ( slične smo atletske građe ) nismo imali problema nabaviti mu lijepu jaknu voljenog kluba.

Iskoristiti ću ovu prigodu da uz već nahvaljenog Hrvoja, pohvalim i ostale kordinatore i prijatelje kluba jer smo još jednom prikupili respektabilan broj članova i opet smo se svrstali u sam vrh inozemnih Inter Clubova. Konačna brojka za narednu sezonu je 171 član.

Sa nestrpljenjem isčekujemo izvačenje parova za predstojeću sezonu i odlazak na prvu moguću utakmicu u Milano, što zbog našeg Intera i njegove igre, a što zbog nestrpljivosti da što prije “ugrabimo” članske materijale.

Vidimo se uskoro

Antonio

Dosadašnji dobitnici godišnje nagrade “Crno-plavo srce”:

2009 Biljan Davčev i Rade Rajić
2010 Antonio Bulić
2011 Hrvoje Kovač

crno-plavo-srce jakna jaknaleda
11 thoughts on ““Crno-plavo srce” 2011 IC Fedeli g.Kovaču

  1. fanatico

    Čestitke Bonzi na više nego zasluženoj nagradi. Nemjerljiv je njegov doprinos u osnivanju kluba i neumornom djelovanju u zagrebačkoj regiji i prilikom organiziranja putovanja na utakmice.
    Malo je vremena prošlo od osnivanja kluba i nikako da svi prvoborci i neumorni djelatnici kluba dođu do zaslužene nagrade. Za slijedeću godišnjicu neće biti nikakve dileme oko dodjele priznanja nraguzu.

Odgovori