full screen background image

Materazzi: Leo me izdao!

Popularni ”MatriX” preko medija ”opleo” po bivšem treneru. Cijeni predsjednika ”nerazzurra” i traži novi klub, pošto je ”slobodan agent”.

Marco Materazzi, osudio je bivšeg trenera Intera, Leonarda zbog ponašanja prema njemu za vrijeme dok je bio na ”Giuseppe Meazzi”. Za njega je Leo glavni krivac, što je bio na marginama ekipe.

Materazziju je ranije ovog ljeta istekao ugovor.

”Leonardo me je izdao, rekao mi je da nisam više u njegovim planovima, ne bi me ni registrirao za Ligu Prvaka. Ne znam razloge zašto me je želio van tima. Kad nisam igrao, bio sam miran, nisam pravio nevolje”, ljutito je izjavio Materazzi i dodao:

”Uvijek je govorio kako dajem sve na terenu, ali mi nije dao ni minutae da igram, na primjer u kupu Italije”, rekao je on.

Sada je slobodan igrač, ali bi se volio vratiti u Inter.

”Ako ne nađem novi klub do kraja kolovoza, imam dogovor sa Interom da radim sa skautom Pierom Ausiliem. Srce mi je istetovirano Interovim grbom i uvjek ću biti zahvalan Massimu Morattiju što je vjerovao u mene dok su me drugi pljuvali”, zaključio je kontroverzni nogometaš.

On je u Interu proveo jednu deceniju i imao je ”šarenu” karijeru, kako na internacionalnom, tako i na klupskom nivou, pošto su ga uvijek pratili skandali…

Izvor: Sportske.net
Odgovori