full screen background image

Predstavljen novi dres za sezonu 2011/12

Danas su Nike i Inter predstavili novi dres za sezonu 2011-12. Nova kolekcija je u retro dizajnu, sa više pruga i kragnom oko vrata. Na predstavljanju su govorili Andrea Rossi, generalni menadžer Nike-a za Italiju i predsjednik kluba Massimo Moratti.
17 thoughts on “Predstavljen novi dres za sezonu 2011/12

 1. nraguz

  Ja osobno više volim šire pruge, a ovaj mi se dres sviđa jer mi se čini da ima odličnu liniju i duže, a uske rukave.
  Ne sviđa mi se ni to što je grb po prvi put u povijesti štampan (isto kao broj ili Pirelli), a ne ušiven.

  Lani jest bio užas, ali ja sam ga svejedno morao kupiti, jer onoliko ordenja nikada više neću vjerovatno doživjeti. Ja sam ga uzeo (odnosno Antonio mi je donio) sa patchevima svjetskog prvaka, Lige prvaka, Scudetta, Kupa i Respect. Sa svim tim na sebi ne izgleda tako loše, dapače meni je najjači dres kojeg smo ikada imali. Još sa J. Zanetti na leđima…

  Gostujući za ovu godinu biti će predstavljen uoči Superkupa u Pekingu.

   1. nraguz

    Da, na replikama u prodaji za nas navijače, upravo sam to saznao na stranici passionemaglie.it. Igračima će biti štampan da im bude još laganiji (par grama?!) i da i na tom dijelu tijelo više diše (25cm2?!). A jos jucer je i na store.inter.it bila verzija sa stampanim grbom, gdje se lijepo vidjelo.

    Verzije igračkih dresova obično budu dostupne iza Božića i koštaju 30 EUR više od ovih “običnih”. Ja imam samo jedan takav, Cambiassov iz 2008/09. Materijal na leđima je drugačiji od onog sprijeda recimo (jer imam “obični” dres iz iste sezone). Lanjski je recimo imao još rupice sa strane, koji “obični” nije.
    Ma sve je to jedna j…. papa lova. Koji rac moraju izbacivat razne verzije. Daj mi da budu original kao na terenu i to je to.

  1. Maverick

   O sunce ti tvoje. :)))) Kao da sam ja pisao…proslogodisnji mi se nije svidjao na samom pocetku ali mi je prirastao srcu sa svim tim patchevima…i naravno, moralo se kupiti jer tko zna kad ce opet…i naravno, J. Zanetti na ledjima :))))))))

   Ovaj mi se cini predivan, napokon neki lijep dizajn i nadam se i da ce me gostujuci oduseviti….

Odgovori