full screen background image
Search
Saturday 18 September 2021
  • :
  • :

Odlučio Morattijev sin?

Gian – Piero Gasperini kratko poručio da je veoma sretan, ali neće pričati do utorka i zvanične prezentacije. Odlučujuću ulogu imao Morattijev nasljednik?
Đian – Piero Gasperini je bio peti izbor Intera, smatraju talijanski mediji, a odlučujuću ulogu je odigrao najstariji sin Massima Morattija, Angelomario.

Naime, on je podržao Marca Brancu, direktora kluba, inzistirao da Gasperini dobije šansu prije Mihajlovića koji je bio favorit gazde Intera.

Ovim bi navodno trebalo početi proces preobražaja kluba, koji je bio prava legija stranaca, priča se da će Inter inzistirati na talijanskim igračima u budućnosti.

Sam novi “mister” se nije oglašavao, osim standardnom rečenicom da je sretan, a medijima će se obratiti u utorak kada bude zvanično predstavljen u Pinetini.

Izvor: Sportske.net
5 thoughts on “Odlučio Morattijev sin?

  1. balotelli 45

    trebaju igrati najbolji a ne dijelit po nacionalnosti pa ipak u samom nasem imenu Internazionale se vidi da smo otvoreni prema svima a ne samo talijanima i bilo bi pogrešno raditi iste greške pa zato se i jesmo odvojili od milana i osnovali svoj klub 1908. bitno je da igraju najbolji koje imamo!!!! forza Inter

Odgovori