full screen background image

INTER – najveći klub na svijetu !

INTER – najveći  klub  na  svijetu !

Vratio sam se sa gotovo trotjednog godišnjeg odmora u kojem mi se dogodilo toliko prekrasnih stvari, ali najintrigantnija priča za našu stranicu je ona o načinu na koji sam uspio doći do ulaznica za utakmicu Inter – Milan.

U srijedu 4. veljače dobio sam potvrdu kako se ulaznice za derby koje u prodaju krecu 5. veljače neće moći kupiti putem Interneta ili telefonski preko Prenoticketa (tako sam ih kupio za Manchester United). Ulaznice su se mogle kupiti isključivo u filijalama Banca Popolare di Milano (Narodna banka Milana). Tako sam kontaktirao tetu u Bariju i zamolio je da odmah ujutro 5.veljače stane u red i kupi mi dvije karte. Međutim, vec oko 9:30 karata više nije bilo. Pričala mi je kako je bilo ljudi koji su ulaznice čekali od 5:30 ujutro i ostali bez njih. Mogu samo zamisliti kako je bilo u Milanu kad je u Bariju bilo tako. Odmah nakon tog saznanja sam poslao e-mail predsjedniku Massimu Morattiju. Onako, iz očaja. Jedina prava nada bila je da ću naći ulaznice prije utakmice. Bilo je pitanje samo koliko ću morati izdvojiti za to.
No kad sam već bio u Veneciji treći dan (12.2.) javila mi se majka koja mi je rekla kako sam dobio mail od Ureda predsjednika Morattija koji mi odobrava dvije karte za treći crveni prsten po cijeni od 22,00 EUR po karti, te da im odmah pošaljem osobne podatke. Naravno, sjurio sam se na kompjuter u hotelu i odmah im poslao sve traženo. U petak poslije podne zazvonio mi je mobitel, a kada sam se javio na drugoj strani je bila gospođa koja mi je priopćila nevjerovatnu vijest: “gospodine Raguž, zovem iz Intera, samo da vam javim da su vaše karte u redu, te ih možete preuzeti na stadionu Giuseppe Meazza na ulazu broj 7 tri sata prije početnog udarca.” Nisam mogao ništa reći, osim što sam ponavljao “grazie mille, grazie” i tisuću puta hvala!
Vrlo brzo je stigla “ta” nedjelja i u 17:30 sam se pojavio na ukazanom mjestu. Kiosk s natpisom “Inter accrediti”. Nema nikoga u redu, samo jedan gospodin u kiosku. Priđem onako bojažljivo i kažem tko sam, te da su mi rekli da tu moram preuzeti karte. Gospodin mi uzme putovnicu, pogleda neku listu i pokaže palac gore. “Tutto OK”, kaže. Karte su tu. Tek me u tom trenutku prošla napetost i uzbuđenje, jer sve to je do tog trenutka djelovalo apsolutno nestvarno. Bez pretjerivanja, taj gospodin je pred sobom imao možda 20 kuverti, među kojima i ona s mojim prezimenom. Kako je završilo na Meazzi svi znamo, još jedan nevjerovatan poklon najvećeg kluba na svijetu. Naglašavam ovo kluba, jer danas možda nemamo najbolju momčad na svijetu, ali možemo biti ponosni što navijamo za sigurno najveći klub na svijetu.
Forza Inter!

autor: nraguz
3 thoughts on “INTER – najveći klub na svijetu !

  1. fanatico

    Stvarno nevjerojatna priča koja puno govori o našem klubu i našem predsjedniku. Eto se i naš čovjek direktno uvjerio u to da smo mi jedan poseban klub. Mi smo klub koji ima dušu i svi mi navijači to osjećamo i živimo za naš Inter.
    Forza Inter! Massimo Moratti – grande uomo!

Odgovori