full screen background image

Preokret? Leonardo i dalje na klupi Intera?

Interov predsjednik Massimo Moratti podsjetio je putem službene klupske web-stranice da je Brazilac Leonardo i dalje trener “nerazzurra” unatoč tome što se već neko vrijeme spominje kao novi sportski direktor PSG-a…

Leonardo još uvijek nije službeno napustio klupu svjetskih klupskih prvaka, a Moratti je dao naslutiti kako postoji mogućnost da će brazilski stručnjak i sljedeće sezone voditi “crno-plave”.

“Leonardo je još uvijek naš trener. Želim podsjetiti ljude na to. Leonardo nije niti otišao niti je službeno zatražio odlazak”, izjavio je Moratti.

“Leonardu smo dali slobodu da istraži svoje opcije s PSG-om. Ali, i dalje je naš trener i mogu zahtijevati od njega da ostane”, dodao je prvi čovjek Intera.

Priznao je, ipak, Moratti da klub traži alternativu za Leonarda, a talijanski mediji najvećim favoritom za trenersku poziciju proglašavaju Giana Piera Gasperinija, bivšeg stratega Genoe.

“Nisam imao sastanak s Gasperinijem. Procijenili smo ga i radi se o vrlo ozbiljnoj osobi i velikom profesionalcu. Ali, još nisam donio nikakvu odluku – objasnio je Moratti.

Izvor: Gol.hr
3 thoughts on “Preokret? Leonardo i dalje na klupi Intera?

  1. raNDom

    dok se pitanje trenera ne rijesi , inter nikakvo pojacanje neche dovesti .. mislim to je logicno …

    ja bih iskreno volio da ostane leonardo … ako ne onda sto prije gasperinija i to je to …

    bitku za sanceza gubimo iako je mi nismo ni vodili … ne znam ni koga bi mogli dovesti :S …

Odgovori