full screen background image

Julio Cesar: Bolje 0-0 nego 1-1

Brazilac na vratima Intera Julio Cesar bio je nedvojbeno prvo ime milanske utakmice između Intera i Manchester Uniteda, koja je završila bez pogodaka…

Niz opasnih udaraca je obranio Julio Cesar i tako održao svoj klub na životu i prije uzvratne utakmice za dva tjedna na Old Traffordu.

– Bolje 0-0 nego 1-1. Znali smo da će biti teško i bilo je tako, ipak smo igrali protiv europskog i svjetskog prvaka – rekao je vratar Intera i nastavio:

– No, ne bih rekao da smo u inferiornom položaju. Na uzvratu možemo iz kontri prijetiti, uostalom, možemo odigrati al pari Manchesteru.

Julio Cesar je sjajno bio postavljen na svaki od jednako tako dobrih udaraca Cristiana Ronalda iz slobodnih udaraca.

– Lopta je u Ligi prvaka drugačija nego u talijanskom prvenstvu. Dao sam Balotelliju tu loptu dan ranije i on, koji isto ima snažan udarac, mi je pucao iz svih pozicija. Pomoglo mi je.

Julio Cesar je rekao da Cristiano Ronaldo nije čovjek broj 1 kojeg se boji iz suparničkog sastava.

– Možda je izgledalo opasno, ali sve njegove udarce sam stvarno čitao. Iskreno, najviše sam se bojao Rooneyja i sreća da je ušao kasnije u igru. No, i u to malo vremena je imao jednu priliku. Na sreću sačuvali smo naša vrata, makar smo i mi imali lijepih prilika u početku drugog poluvremena.
Odgovori