full screen background image

Corriere dello Sport: Mihajlović u Interu!

Siniša Mihajlović će biti predstavljen kao novi trener Intera u ponedjeljak, tvrdi italijanski list “Corriere dello Sport”.

Mihajlović je navodno pristao na ponudu Intera, a nakon dana punog telefonskih razgovora, pregovora i saopćenja sa svih strana i Fiorentina je potvrdila “nerazzurrima” da je spremna odreći se srpskog stručnjaka.

Prvi čovjek Intera Massimo Moratti je u petak ujutru rekao da “ne pregovara sa Mihajlovićem, jer je on pod ugovorom”. Ipak, prema saznanjima lista, direktor Marco Branca je tijekom dana obavio sve potrebne razgovore sa popularnim Mihom, koji se vraća u klub u kom je završio igračku karijeru, a započeo trenersku kao asistent.

Mihajlović je inače bio druga Morattijeva želja nakon odlaska Leonarda u PSG, a “prvi pik” je bio Marcelo Bielsa, koji je brzo odbio ponudu.

Izvor: Blic

Povezane vesti:
12 thoughts on “Corriere dello Sport: Mihajlović u Interu!

 1. _inter_u_srcu_

  stvarno se nadam da ovo nije istina…

  pali smo reputacijom u godinu dana na rang nekog tima sa sredine tabele, a haman cemo jos gore :((((((((

  sve je pocelo kad nas je Mou “otresao ko krpu”, sto se mene tice to mu je velika mrlja na sve one uspjehe koje je napravio… od tada niko sem Zanetia nema respecta prema Interu…

  jos ako Eto ode, KATASTROFAAAAAAAA……………

 2. in2terista1

  evo ja sad čitan kako se mihajlović službeno oglasija da ostaje u fiorentini,nadan se da je to prava istina,i zola se povezuje sa Interon,branca otputova na razgovor sa boasom,ali je odšteta od 15mil,problem,i zola se također povezuje sa Interon,od svega toga,ja osobno mislin da bi idealni trener bija capello ili ancelotti

Odgovori