full screen background image

Tevez u Inter, Eto’o u Manchester City?

NAKON što su obojica nogometaša javno izrazila želju za promjenama sredine, svjetski mediji raspisali su se o naumu Intera i Manchester Cityja da zamijene svoje napadače.

Tako bi Samuel Eto’o karijeru, ispune li se prognoze, mogao nastaviti u engleskom Premiershipu što i odgovara onome o čemu je u četvrtak govorio:

“Tek treba odlučiti hoću li ostati ovdje ili otići u neki drugi klub. Postoji interes za igranjem u Engleskoj, i to već dulje vrijeme. Ovisit će o ponudi, bilo je primamljivih. Već sam dokazao (naslovima prvaka, op.a.) da sam sposoban za igranje nogometa u Španjolskoj i Italiji, a namjeravam svoju vrijednost dokazati i u Engleskoj.”

Što se Carlosa Teveza tiče, on već dulje vrijeme govori kako svoju budućnost ne vidi među “građanima” i da je spreman s Otoka preseliti na kontinent.

Dva su kluba, tvrde pojedini talijanski mediji, već krenuli u pregovore. Poznato je da Roberto Mancini, menadžer Cityja, iznimno cijeni kamerunskoga nogometaša, a i da je Massimo Moratti, Interov predsjednik, o Tevezu već govorio biranim riječima.

Izvor: Totalsport
2 thoughts on “Tevez u Inter, Eto’o u Manchester City?

  1. B-O-J-A-N

    Pix…Da mjenjamo Eto-a za igraca koji mora da dobije kapitensku traku da bi se trudio da igra za klub! Ako misli da ce i kod nas da izvoljeva i da klub trci oko njega,bolje da ostane tamo!
    Bio bi on dobro pojacanje za nas,jer je klasa i kvalitet,ali mjenjati Eto-a za njega je glupost,po meni!!!

  2. Joxer986

    Uvijek je glupost mijenjati klasu poput Eto’o-a za Teveza, ali ako nista drugo Tevez je Argentinac, a njima srce oduvijek kuca za Inter, a Eto’o nam je vec sve dao, bilo bi ga nepravedno drzati protiv njegove volje, ako se zeli dokazivati u Engleskoj, neka se dokazuje, svaka mu cast za sve sto je napravio za Inter u ovo malo sto je tu 😉

Odgovori