full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

PRVA GODIŠNJICA www.interusrcu.com

Danas je prvi rođendan naše i vaše internet stranice . „Inter u srcu“ je počela sa radom 20.02.2008 godine. Osnovna ideja osnivača je bila da se svi navijači Intera okupimo na jednom mjestu i stvorimo našu crno-plavu obitelj sa svih prostora na kojima se razumjemo i možemo komunicirati. Drugi je razlog da naš hrvatski Inter club Rijeka ima svoju stranicu radi lakše i brže komunikacije članova a uz to da što više navijača našeg kluba sazna da i mi u Hrvatskoj imamo Inter club i da im omogućimo da i oni postanu službeni članovi FC Inter. Treća stvar je da omogućimo našim navijačima putovanja na utakmice Intera, kako u Milano tako i na gostovanja. Imamo mogućnost organiziranja putovanja na dva načina: preko Inter cluba Rijeka sa polascima iz Rijeke i preko Turističke agencije iz Vinkovaca sa polascima iz Vinkovaca (iz Zagreba se polazi sa Motela „Plitvice“).
Neizbježno je u ovakvim prigodama napomenuti par statističkih podataka. Imamo 380 registriranih članova na stranici (Na forumu se posebno registririra i ti podaci su drukčiji). Naravno da svi nisu aktivni jer je dosta spamera ili jednostavno mnogi ne vole pisati ali se registriraju. Za ovu prvu godinu smo objavili 543 vijesti i moram napomenuti da je naša uređivačka politika da se objavljuje samo bitno a ne da pišemo sve što se spominje u vezi našeg kluba da bi imali kvantitet za statistiku. Ukupno je objavljeno 1608 komentara naših članova na objavljene vijesti. Prosječna dnevna posjećenost stranice „Inter u srcu“ je oko 250 ulaza a unutar toga broj učitanih stranica se kreće od 300-1000. Današnji izled Foruma je od 27.03.2008 jer je naš prvi forum bio dosta skromnog izgleda i mogućnosti. Nažalost od tog datuma je potrebna dupla registracija – i na stranicu i na forum jer forumska adresa nije mogla imati isti naziv za novi forum. O forumu naše stranice ćemo pisati kad bude njegova godišnjica.
Neobično nam je drago da smo već za ovo kratko vrijeme rada stranice pridonjeli povećanju broja članova našeg Inter cluba Rijeka, oficijelnog fan-cluba navijača Intera za Hrvatsku. Do sada se broj članova kretao oko 70 a za ovu sezonu (2008/09) nas ima 171. Bez lažne skromnosti smo i mi preko naše stranice pridonjeli tom enormnom rastu uz novu organizaciju kluba po regionima preko povjerenika za svako područje.
Posebno želim naglasiti da smo ponosni na sve članove web stranice „Inter u srcu“ zbog izuzetno korektnog ponašanja. Svi su od početka prihvatili i pokazali da se može bez psovanja i vrijeđanja po bilo kojoj osnovi razgovarati i razmjenjivati mišljenja. Svaki novi član se izuzetno brzo uklopi i poštiva pravila naše stranice. Funkcioniramo cijelo vrijeme bez banova, osim provokatora iz drugih klubova koji se ubacuju na našu stranicu i, naravno, brzo budu uklonjeni.
Sve vas skupa na kraju pozdravljam i želim da proslavimo još mnogo godišnjica jer nas veže ista vjera – interizam.
Inter iznad svega!
Forza Inter!
8 thoughts on “PRVA GODIŠNJICA www.interusrcu.com

Odgovori