full screen background image

Paolillo: Službeno smo u potrazi za novim trenerom

Direktor nogometnog kluba Intera iz Milana Ernesto Paolillo, potvrdio je da je Brazilac Leonardo napustio klub nakon samo šest mjeseci bivanja na klupi, te kako su od petka i službeno u potrazi za novim trenerom…

– Leonardo je otišao u Pariz, a mi odsad tražimo novog trenera – izjavio je Paolillo.

Inter je tako u potrazi za trećim trenerom otkako je Portugalac Jose Mourinho napustio klub nakon osvajanja trostruke krune u sezoni 2009/2010. Rafael Benitez, koji je naslijedio Mourinha, zadržao se kao i Leonardo šest mjeseci na klupi Intera nakon čega je, uslijed loših rezultata, dobio otkaz. Njega je naslijedio Leonardo koji sada odlazi u Pariz gdje će postati sportski direktor PSG-a.

S nekoliko imena se špekulira, a najzvučnija su Siniša Mihajlović, bivši igrač Intera, te dvojac trenutno bez angažmana Gian Piero Gasperini i Claudio Ranieri.

Iz redova talijanskog nogometnog kluba Intera stigla je potvrda da je Marcelo Bielsa odbio ponuđeni trenerski posao, ali je i odbačena informacija da je zvan Carlo Ancelotti…

– Bielsa nas je odbio iz osobnih razloga. Bio je razočaran, no nije mogao nastaviti razgovore – izjavio je klupski predsjednik Massimo Moratti.

Neke su informacije kazivale i da je bivši trener Milana i londonskog Chelseaja također rekao “ne” Interu.

– Ancelottija poštujemo, no o njemu nismo niti razmišljali. Samim time nije nas niti mogao odbiti. Jedini koji nas je odbio bio je Bielsa i sada nam je preostalo da među velikim brojem onih koji su rekli “da” izaberemo novog trenera – zaključio je Moratti.

Izvor: nogometni-magazin
2 thoughts on “Paolillo: Službeno smo u potrazi za novim trenerom

  1. stefi

    Ljudi ne ide to tak. Ozbiljan klub a nadam se da je Inter ozbiljan klub se ne može voditi na ovaj način. U situaciji smo da nam trebaju hitna rješenje. Nemamo pojma koga prodajemo, još više namamo pojma koga kupujemo (po ovom niko normalan neće doći u Inter). Tak se to ne radi. Nemamo trenera, ako netko dođe garantiram na polovici sezone dobiva otkaz. Ozbiljnom klubu se ovakve stvari ne mogu događati. Leonardo je budite sirgurni od đubradi iz Milana došao s ciljem da nas uništi, pametnjakovići nakon mog posta su napisali da nas ima svakakvi, stvarno nas ima svakakvih dog god se takvi budu javljali ja se neću više javljat,nek oni pišu svoje, mah da ne govorim kaj.

Odgovori