full screen background image

Moratti: Leu se ukazala prilika, s Bielsom je uspostavljen kontakt

Leonardo sljedeće sezone neće sjediti na klupi Interove nogometne momčadi. Umjesto njega grijat će ju Marcelo Bielsa, najavljuju talijanski mediji…

Slično se može iščitati i iz riječi klupskog predsjednika Massima Morattija koji je spreman brazilskog stručnjaka pustiti na mjesto sportskog direktora francuskog PSG-a.

– Ukazala mu se sjajna prilika. Pokušat ćemo pronaći rješenje koje će biti najbolje i za njega i za klub. Na trenerskom je mjestu radio sa strašću, no od njega nismo u budućnosti očekivali da se na tom mjestu zadrži. Ima smisla da on slijedi svoju ambiciju, a mi potražimo novog trenera. Predomisli li se i mi ćemo se – kazao je Moratti koji je o Bielsi, bivšem izborniku argentinske i čileanske nogometne reprezentacije, dodao:

– Mislim da su ostvareni kontakti, ali nisam ih ostvario ja.

Izvor: nogometni-magazin
8 thoughts on “Moratti: Leu se ukazala prilika, s Bielsom je uspostavljen kontakt

 1. nraguz

  Zanimljiva teorija, ali ne vjerujem. U svakom slucaju nije dobro da se ovoliko mijenja, pokazuje se da nema projekta, sto sigurno nece privuci nikoga, dapace moze samo odvuci Sneijdera, Eto’oa i ostale klase.
  A pokazalo se tocnim ono sto su navijaci Milana tvrdili: Leonardo uomo di merda. Bas govno od covjeka.
  Meni je zao, jer nikada nisam za promjene kada nesto ide i kada se postavi vizija za buducnost (iznimke su kada ide bas lose kao sto je bilo s Rafom).
  I sto sad, mnogi ste protiv Leonarda bili i zeljeli pravog trenera. A tko je on? Rossi, Gasperini, Ranieri, Mihajlovic? Da, to je jedini realan izbor, jer su drugi, ovi zaista pravi zakapareni ozbiljnim programima i/ili prebogatim ugovorima.

  NIJE DOBRO! Bas sam razocaran u Lea kojeg sam svesrdno podrzavao i naivno pao na njegovu spiku.

Odgovori