full screen background image

IC Fedeli tuguje s Kapetanom

Postoje trenuci kada riječi ne pomažu, osim da osuše suzu. U ovim trenucima naš ih kapetan Javier Zanetti lije mnogo zbog iznenadnog, užasnog gubitka majke Violete, nikada imenovane osobe o kojoj smo čuli malo ili ništa, ali kojoj zahvaljuje cijeli crno-plavi svijet i svi oni koji vole istinske vrijednosti koje u sportu i životu reflektira naš Zanetti.

Violeta je Pupiju bila majka koja mu je ugradila istinske vrijednosti: gospodin, profesionalac i sve ljudske kvalitete koji su ogledalo oca zidara i majke, Violete Bonazzola koje više nema, ali koja ostaje u srcu ovog čovjeka koji svojim načinom življenja predstavlja globalnu ideju onoga što sport mora biti u svom najplemenitijem obliku.

Ono što mogu napraviti u svoje ime, uz odobrenje redakcije i svih čitatelja www.fcinternews.it je biti čvrsto uz bol Javiera Zanettija i pokušati zadržati suze. Jer izgubiti tako važnu osobu, koja ti je dala ono što nosiš u očima je užasno. Znati će krenuti naprijed naš Javier, noseći svoju majku u svakom trenutku svog života, jer svaka njegova gesta odraz je nezaboravne žene. I najmanja stvar koju vidite, možda i ne znate, ali je zasluga majke. Majke Violete. Naprijed Kapetane, veliki zagrljaj ti šaljemo u ovim trenucima boli, tebi i tvojoj obitelji. Uvijek smo uz tebe, u sreći i u tuzi.

PS: Putem teksta koji je za www.fcinternews.it napisao g. Fabrizio Romano i mi iz Inter Cluba Fedeli želimo se pridružiti sućuti našem Kapetanu.
Odgovori