full screen background image

Leonardo: Sutra gradimo finale kupa

Uoči utakmice posljednjeg kola Serie A između Intera i Catanije pressicu je održao Leonardo…

Eto’o igra 100. utakmicu za Inter?

Ako pogledamo ono što je učinio posljednjih godina, uključujući i ovu ne možemo ne govoriti o jednom od najboljih igrača svijeta. Po broju golova, igrajući na raznim pozicijama ova sezona mu je briljantna.

Sutrašnja utakmica?

Moramo joj prići najbolje što znamo, tražiti koncentraciju, našu igru i pobjedu. U naletu smo i želimo tako nastaviti. Svaka pobjeda pomaže da bolje pripremimo sljedeću utakmicu, a utakmica poslije sutrašnje je naš veliki sezonski finale. U utakmici sutra ćemo provjeravati i igrače za sljedeću nedjelju. Nadalje, bilo bi lijepo sezonu na San Siru završiti pobjedom.

Igrači na raspolaganju?

Cambiasso se ozljedio danas na treningu i moramo utvrditi ozbiljnost ozljede, ali sigurno nije bezazlena i neće ga biti sutra. Julio Cesar ima problema s leđima, a Sneijder se još mora oporavljati. Kod Maicona je slučaj da je suspendiran za finale Kupa, pa ga nećemo pozvati za sutra, jer želimo samo one koji mogu igrati finale kako bismo testirali momčad. Isto tako, ne znam smijem li reći, ali Maicon uskoro očekuje prinovu u obitelji.

Na listi je Faraoni?

Jako mi se sviđa. Njegova pozicija je jako teška, bočni branič, a kada takvog nađes u vlastitom pogonu onda je to jako lijepo.

Robben, Tevez, Sanchez se spominju kao pojačanja?

Svi drugačiji igrači koji igraju u napadu. Robben i Tevez su već izgrađeni igrači, dok Sanchez ima priliku dodatno kvalitativno istupiti, neviđen je potencijal.

Priprema li Inter iznenađenje?

Ja sam trener, time se bavim. U kontaktu sam s Brancom i Ausiliom, te Morattijem koji donosi konačne odluke o tome, ali sam trener. Ako mogu kako pomoći po tom pitanju tu sam, pa najbolje da nisam: svi smo zajedno u ovom projektu.
Odgovori