full screen background image

Leonardo: Cilj Intera je uvijek pobijediti

Uoči ogleda 37. kola Serie A između Napolija i Intera pressicu je održao Leonardo…

Od Napolija do Napolija 49 bodova, nitko kao vi?

Nedostaju još tri utakmice, dvije u prvenstvu i finale kupa, crta se podvlači na kraju iako sam svjestan ovih brojeva, od početka smo znali da smo jaki: niti jedna momčad od 6. siječnja nije sakupila toliko bodova i moram reći da je usprkos prokletom tjednu sezona bila pozitivna. Sada ostaju dvije utakmice koje nažalost ne mogu promijeniti prvenstvo, ali mogu nam pomoći da se sjajno pripremimo za 29. svibanj.

Što mislite o Mazzarriju?

Ima puno iskustva i to se vidi, kao što se vide njegova zrelost i entuzijazam. Napoliju je dao strašnu osobnost.

Ganso?

S njime sam imao i imam odnos, ali Inter nikada nije napravio niti jedan korak, a kamoli da smo vodili rat s Milanom za njega kao što su brujali mediji.

Slučaj Gattuso?

Ne želim više o tome, ono što sam imao za reći sam rekao odmah. Završimo s tim. Ako se nešto dogodi naknadno vidit ćemo. Isprike Gallianija? Nisam tražio nikakve isprike, već stajalište. Nisam se čuo s Gallianijem niti s bilo kime, ali isprike nisam i ne tražim.

Bi li za Inter korisniji bio Tevez ili Sanchez?

Sve treba proći preko igrača koji odlaze i koji ostaju, ali Inter već ovako ima sve da bude kompetitivan. Ovaj je sastav, ako su svi 100% sjajan. Što treba da bi se vratilo Ligi prvaka? Inter je i tu bio, jeste i bit će kompetitivan. 

Tko će igrati sutra?

Cilj Intera je pobijediti u svakoj utakmici. Želimo ostvariti rezultat, ali kroz vrijeme pokušati graditi igru. Sutra ćemo na teren poslati momčad koja je po nama najbolja u ovom trenutku da bismo došli do toga.

Kakva je situacija sa ozljedama?

Normalna, isto kao i prije šest mjeseci imamo par ozljeđenih, lakše, ali to je sve normalno. Samuelu nedostaje jako malo, Lucio ima problema, ali vrlo brzo će se vratiti, dok Stankovića i Sneijdera moramo malo pričekati.

Kakvi su odnosi s igračima?

Vjerujem normalni. Ne mislim da se svi moramo slagati, biti savršeni. Ovo je posao trenera, a on donosi odluke tko će igrati, a tko ne. U takvoj ulozi uvijek ima onih koji su nezadovoljni.

Smeta li vas što vas po medijima stalno stavljaju pod upitnik?

Ne, ne smeta mi, u Italiji ima još najmanje 10 takvih slučajeva. Uvijek je pravo vrijeme za promjenu trenera. Pa ne možeš promijeniti navijače, ne možeš zamijeniti svih 25 igrača, predsjednik ostaje predsjednik, pa je najlakše zamijeniti trenera. Ne znam jeli to kultura u Italiji ili je možda čista stvarnost svugdje.

Eto’o ruši sve rekorde?

Eto’o nije opsjednut rekordima, on je opsjednut golovima kao svi pravi napadači. Normalno je da traži gol.
One thought on “Leonardo: Cilj Intera je uvijek pobijediti

  1. haris

    SVE MI JE JASNO , SAMO JEDNO NE.. PA STA CE IM OVA PRICA INTER NIJE KONTAKTIRAO OVOG NIJE ONOG , NE ZNA NISTA SA OVIM NE ZNA NISTA SA ONIM… DOBRI SU I OVI IGRACI NE TRABA NAM NIKO, DOKLE MAJKU MU VISE OVO?? PA SVJESNI SMO DA SU OVI IGRACI DOSTIGLI SVOJ VRHUNAC I DA TREBA PODMLADITI EKIPU…NE BOJKOTUJEM NISTA DA NEBI BILO POGRESNO SHVACENO ALI LJUDI TREBA DA SE POJACAMO.. KRVIO MI JE STO SE PRAVE BUADALE KAD SE PITA ZA NEKOG IGRACA. KAO ONO NEMAM POJMA BOLJI JE OVAJ NE TAJ.. FORZA INTER!!!

Odgovori