full screen background image
Search
Wednesday 20 October 2021
  • :
  • :

Balotelli kao Adriano; reprezentativni nastupi naših

Još jedna Interova zvijezda našla se na rubu “skandala”. Ovoga put riječ začudo nije o brazilskom internacionalcu Adrianu već o njegovom nešto mlađem kolegi iz napada, mladom Mariu Balotelliu. Naime Balotelli je trebao sa mladom talijanskom reprezentacijom otputovati za Udine, gdje se igra prijateljska utakmica imeđu Italije i Švedske(do 21.g.). No Balotelli je zakasnio na avion, a razlog je – spavanje! Talijanski mediji pišu da je “Super” Mario večer prije proveo u društvu svojih nešto sratijih kolega Barzaglija, Vierija i Pazzinija, te da se zadržao da kasnih jutarnjih sati. Zbog toga se nije uspio ujutro probuditi na vrijeme, te je automobilom naknadno krenuo prema Udinama. Kašnjenje nije bilo veliko, no ipak je propustio okupljanje i prvi trening. Začudo, izbornik Pierluigi Casiraghi nije bio ljut kao Mourinho. “Balotelli je oduvijek bio naš ponajbolji igrač i pravi član susatava. Sada je napravio malu pogrešku, ali je stigne vrlo brzo ispraviti.”

Tko zna dali bi se Balotelliu pridružio i Adriano da nije bilo jučernjašnje utakmice između Brazila i Italije. Boje Brazila branili su naši Julio Cesar i Maicon(90 min.), dok je Adriano izašao u 80. minuti.Inače za Italiju nije nastupio naš Marco Materazzi. Danas ostatak naših internacionalaca očekuju utakmice za svoje domovine. Već spomenuti Balotelli nastupat će za mladu selekciju Italije. Nicolas Burdisso, Walter Samuel, Javier Zanetti za Argentinu protiv Francuske(Vieira neće nastupati zbog ozlijede). Sulley Muntari za Ghanu protiv Egipta. Victor Obinna za Nigeriju protiv Jamajke. Dejan Stanković za Srbiju protiv Ukrajine.
Na ove vijesti dodajmo kako su novinari pisali o interesu našeg kluba za stopera Chelsea Ricarda Carvalha. Da je bivši trener Roberto Mancini izjavio kako će Inter opet uzeti naslov, ali ne zbog Mourinha već zbog Ibrahimovića. Te da su krenula medijska prepucavanja preko novina prije velikog derbija za grad, Adriano Galliani izjavio je kako je Milan bolji od Intera, njemu ostaje da se nada, a nama da mu dokažemo suprotno u nedjelju.

Autor: anteadriano
One thought on “Balotelli kao Adriano; reprezentativni nastupi naših

Odgovori