full screen background image

Inter kupuje domaće…

U cilju obnavljanja ekipe za sljedeću sezonu, Inter iz Milana planira u svoje redove dovesti tri reprezentativca Italije.
Milan je osvojio titulu, Inter se okreće sljedećoj sezoni.

Nakon Pazzinia koji je u siječanjskom prijelaznom roku prešao u Inter, čelnici kluba su očigledno riješili da se uzdaju u domaće snage što se tiče renoviranja ekipe za sljedeću sezonu.

Prvi pik čelnika Intera je fenomenalni Ricardo Montolivo koji još uvijek nije produžio ugovor sa svojim sadašnjim klubom, Fiorentinom.

Naime, Montolivu ugovor sa ljubičastima istječe 2012. godine i Fiorentina će biti primorana da ga u slijedećem prijelaznom roku proda ukoliko se produžetak suradnje ne dogovori.

Druga meta je Emiliano Viviano, Buffonova zamjena iz reprezentacije.

Inter već posjeduje 50 procenata njegovog ugovora i očekuje se da će na kraju sezone on u potpunosti biti otkupljen od Bologne.

Treći Talijan koji bi mogao pojačati Inter je mladi reprezentativac ove zemlje, Andrea Poli, koji će u slučaju ispadanja iz lige definitivno napustiti svoj sadašnji klub, Doriu.

Inter će dovođenjem trojice pomenutih igrača pokušati promijeni svoju reputaciju kluba koji uglavnom u svoje redove dovodi strane igrače.

Izvor: Sportske.net
Odgovori