full screen background image

Zbogom Dacourtu i Quaresmi

Danas u 19 sati završio je zimski prijelazni rok za talijanske klubove. Naš Inter ipak je doživio promjene. Umjesto 29 igrača od sutra će na trening dolaziti njih 27. Olivier Dacourt otišao je na posudbu u engleski Fulham. Dacourt je u Inter stigao 2006. iz Rome kao slobodan igrač i od tada 51 put branio crno-plave boje na terenu. Osvojio je dva naslova prvaka Italije i dva talijanska Superkupa, a zabilježio je i dva nastupa u finalu Kupa. Fulham nije prvi engleski klub za koji će Dacourt nastupiti, jer prije dolaska u Italiju nosio je dres Evertona. U Londonu će ga dočekati još jedan bivši nerazzurro – trener Roy Hodgson.
Isto tako, na posudbu u londonski Chelsea otišao je Portugalac Ricardo Quaresma. I dok za Quaresmu još ima vremena za dokazivanje na Meazzi, izvjesno je kako se Dacourt više neće vraćati u Milano pa njemu veliko hvala i sretno!

Preveo i uredio: nraguz
3 thoughts on “Zbogom Dacourtu i Quaresmi

  1. Javier33

    Od nekuda treba početi, bilo je i vrijeme. Jako me zanima što će Quaresma napraviti na otoku. Jako je interesantan put tog mladića, velika nada koja se nikada nije dokazala, a novca je nabrao više nego većina velikih i dokazanih igrača

  2. mario matkovic

    mislim da je dacourt dobro obavio svoj posao u interu ,sto se za quaresmu ne moze reci…steta veliki potencijal nadam se da ce sad mancini dobiti priliku pokazati sto zna i zasto je u stvari i doveden. forza ragazzi. ceka nas prava bitka za naslov, padroni di milano siamo noi….

Odgovori