full screen background image

Sneijderu napokon Zlatna lopta

Fantasista Intera Wesley Sneijder napokon je dobio Zlatnu loptu za svoju igru u 2010….

Ne, ne radi se o onoj Lopti koju je dobio Leo Messi, ali Sneijderova ima kudikamo veću vrijednost. Naime, saznavši tri kandidata France Footballa, a treba li nadodati kako je Wesley nepravedno isključen iz finala, navijačica Intera Katia na Twitteru je pokrenula akciju izrade Zlatne lopte za našeg Nizozemca. Na kraju je sakupila podršku čak 16.600 ljudi i jučer je u Appiano Gentileu sa posebno izrađenom Zlatnom loptom zaustavila Sneijdera. Nije bila sigurna da će uspjeti, ali već se susrela s njim i znala je da je uvijek spreman za dvije-tri riječi sa svojim navijačima.

Kada mu je predala Zlatnu loptu uz 16.600 potpisa Wesley Sneijder bio je vidno dirnut, te je uspio reći: “Istina, ovo je pravedno”, zapljeskavši Katiji i njenoj prijateljici koja je bila sa njom. Usput na samoj Lopti piše: “Imati te je san, hvala Wes.”

Da Sneijder nije pljeskao iz kurtoazije dokazuje njegov službeni Twitter profil na kojem je napisao: “Jučer sam dobio prekrasan poklon od svojih navijača. Poklonili su mi Zlatnu loptu! Svaka čast Messiju, ali ova vrijedi više od njegove.”
One thought on “Sneijderu napokon Zlatna lopta

Odgovori