full screen background image

Leonardo: Sve smo ovo isplanirali…

Nakon pobjede Intera u Ceseni u 35. kolu Serie A izjave su dali Giampaolo Pazzini, Andrea Ranocchia, Javier Zanetti, Douglas Maicon, Yuto Nagatomo i Leonardo…

Pazzini: Željeli smo pobjedu, nismo se predavali do samog kraja. Nismo željeli pokloniti scudetto, ali najviše smo pobjedu željeli zbog nas samih i vidjet ćemo dokle će nas to odvesti. U drugom poluvremenu smo bili bolji nego u prvom. Ja nisam zabio 40 dana, čitao sam i slušao o tome i zabavljao se. Isto se zabavljam i sada kada sam zabio. Ovaj mi stadion donosi sreću. Zadovoljan sam i što sam malo pomogao Sampdoriji.

Ranocchia: Ova momčad ima beskonačnu snagu, nikad se ne predaje i zato su ovakve pobjede ljepše nego druge. Igralo se sporo, ali za to je kriv teren, trava je bila previsoka i suha, ali kada je pala kiša ubrzala se igra. Nakon njihovog gola sve se činilo težim, ali onda je ušao Pazzo i promijenio utakmicu.

Zanetti: Ovo je Inter, pravi Inter. Inter koji je više nego jednom radio ovakve preokrete. Momčad uvijek vjeruje i navikla je ne predavati se. Nismo zaslužili poraz i nakon njihovog vodstva smo se pobunili i preokrenuli. Što sam rekao Pazziniju? Da je uistinu životinja u šesnaestercu, imao je pravo.

Maicon: Važan korak za naš drugi cilj, a to je da uz osvajanje kupa što prije osiguramo Ligu prvaka. Patili smo do kraja, ali bilo je ključno pobijediti. Na treningu od mojih 10 ubačaja Pazzini pospremi šest ili sedam. Cijeli tjedan radimo i kada nešto s treninga funkcionira na utakmici znači da dobro radimo i to nas čini sretnima. Ja sam osobno jako zadovoljan i pokušat ću biti još bolji.

Nagatomo: Bilo je lijepo vratiti se u Cesenu i popričati s prijateljima. Kada sam čuo skandiranje mog imena bio sam jako dirnut. Mislim da sam se vratio kao bolji igrač nego kada sam otišao, ali s Interom mogu još puno napredovati. Pobjeda održava nadu na životu, mala je, ali nismo umrli i nećemo do samog kraja.

Leonardo: Sve je ovo bilo izračunato. Šalu na stranu, Cesena je bila jako težak protivnik, zatvorena i spora. Nije pomoglo to što smo mi bili jednako spori. Primili smo gol kada nismo patili, ali onda je ušao Pazzini i dogodilo se što se dogodilo. Milan? Ne mislimo na druge. Nikakva odgoda za druge, ovo je naša festa zbog ovakve pobjede, jer ovi igrači i kada je najteže izvuku sve iz sebe. Morali smo pobijediti da zadržimo drugo mjesto, ali ovako pobijediti je nevjerovatno. Uspjeli smo iako smo igrali jako loše. Naslov? Ne bismo o tome trebali razmišljati. Ono na što jesmo trebali i razmišljali smo je Liga prvaka, to je jedino razočaranje. Sve je u Milanovim rukama, ali nogomet je i danas pokazao kakva je igra. Utakmica je krenula sporim tempom, a kada smo primili gol izgubili smo ravnotežu, malo se raširili i pronašli ovu pobjedu… sve planirano… Matematički smo još u igri, a imamo i kup. Ima jako malo utakmica, a tako puno stvari za napraviti.
6 thoughts on “Leonardo: Sve smo ovo isplanirali…

 1. kico

  Mi smo uvijek jaki…..ovo je grupa profesionalaca…..boricu se do kraja…..sve je jos moguce….samo od nekih sranja koja nam pod nos gura karina Leonardo i njegovi kompanjoni iz Brazila,Motta Maicon.5 minuta ga je djelilo od blamaze,a ko malo pogleda vidjece da je osim rezultata sve drugo za vjecni zaborav,smjesni potezi,nigdje igre,2 sanse nemogu da stvore jos cinicni osmjesi Maicona i pojedinaca koji me tjeraju da im i djecu psujem..picke potrosene!

     1. kico

      Tada se imalo sta vidjeti jeli to razlog da se ovako ponasaju na terenu?,i to ko je navijac ili ne ma napusi mi se k…. ,jeli se zbog tih zasluga treba vratiti u period 1990-2005,mogli su postati prvaci samo da su imali trenera u derbiju,u to budi siguran.

Odgovori