full screen background image

Pazzini: Suigrači mi kažu da je scudetto izgubljen s Benitezom

Giampaolo Pazzini, povremeni talijanski nogometni reprezentativac, ovog je siječnja napustio Sampdoriju, te pojačao redove milanskog Intera…

Na samom početku igranja u Interu Pazzini se istaknuo s odličnim partijama i pogocima, no u nastavku sezone je i on, kao i Inter, donekle izgubio pravu formu, ali i mjesto u udarnoj momčadi.

S obzirom da trenutačno Milan ima čak osam bodova više od gradskog rivala, utrka za prvaka je vjerojatno gotova. Do kraja sezone su ostala četiri kola, a Pazzini je prenio što svlačionica kaže gdje je izgubljen scudetto.

– Svi kažu da su ga izgubili u onom razdoblju kada je ovdje radio Rafael Benitez. Tada je prošlo osam-devet utakmica gdje je klub od mogućih 24 ili 27 uzeo osam ili devet bodova. Nakon toga je sve izgubljeno bilo jako teško vratiti – prenio je Pazzini glas suigrača.

Izvor: nogometni-magazin
3 thoughts on “Pazzini: Suigrači mi kažu da je scudetto izgubljen s Benitezom

  1. mkovac67

    Vrlo vjerojatno. Ali smo izgubili sve utakmice u gostima sa prvih 6 na tablici! A Leo je izgubija i od milana i od udina i od juventusa i od parme.+ 2 remija ako se ne varam. Benitez je također izgubija 4 utakmice. Eto šta ti je statistika

  2. mkovac67

    Ma slažem se stobom. Ali u statistici nikad ne možeš pročitat koji igrači su bili ozlijeđeni a koji nisu, koji su došli u drugom dijeli sezone (pazzini i onaj japanac). Evo san upravo odgleda utakmicu (pazzinix2) koliko je zaslužan za “Leovu statistiku”.
    Bit je svega da nismo zaslužili naslov jer nismo nikoga pobijedili u gostima među prvih 7 klubova na tablici!!!

Odgovori