full screen background image

Balotelli ne želi, dok Adriano ne može igrati; Modrić i Inter u istoj rečenici

Mario Balotelli ipak nije shvatio sve što mu je Massimo Moratti objasnio na međusobnom sastanku 12. siječnja. Naime, mladi Interov napadač bio je uvršten na listu za utakmicu s Catanijom, ali je sam Mourinhu izrazio želju da ne sudjeluje na ovom gostovanju, jer ga ipak njegova želja za odlaskom na četiri mjeseca još nije napustila. Predsjednik Moratti i trener navodno su pobijesnili ovakvim ponašanjem. Već je nekoliko puta ponovljeno kako Balotelliju želja neće biti ispunjena, a sada mu slijedi kazna od mjesec dana povratka na juniorske terene.

Adriano je otputovao tamo gdje Balotelli nije želio, ali niti Brazilac neće igrati. Nakon što je dobio tri utakmice suspenzije zbog udaranja Gastaldellija šakom u trbuh za vrijeme susreta Inter – Sampdoria, crno-plavi su uložili hitnu zalbu. Ona je međutim odbijena i Adrianu su definitivno potvrđene tri utakmice zabrane nastupa. Tako Mourinho na njega ne može računati protiv Catanie, Torina i Leccea. Sam trener pak dobio je jednu utakmicu kazne zbog povika sucu Celiju na utakmici sa Sampdorijom “bojiš se”. Večeras će Inter na vrućem gostovanju u Cataniji voditi Giuseppe Baresi.

Zimski prijelazni rok završava u ponedjeljak i tek tada ćemo moći napisati nešto suvislo o toj temi. Do sada se o Interu iznimno puno pisalo, ali naš klub još uvijek broji identičan broj igrača, a i njihova imena su ista ona s kojima je započeo sezonu. Najnovija glasina stiže iz Engleske i tiče se Luke Modrića. Inter je prema Daily Mirroru Tottenhamu već posalo ponudu za Modrića – Materazzi i nešto gotovine. Poznato je kako londonski klub želi Materazzija, ali sam predsjednik i trener Hotspura rezolutno su odbili razmjenu s našim reprezentativcem.
Preveo i uredio: nraguz
3 thoughts on “Balotelli ne želi, dok Adriano ne može igrati; Modrić i Inter u istoj rečenici

Odgovori