full screen background image

Deki završio sezonu?

Uprava Intera saopćila je danas da su medicinski testovi potvrdili istegnuće butnog mišića drugog stupnja i, po svemu sudeći, sezona za srpskog reprezentativca je gotova.

Deki Stanković je zadobio povredu butnog mišića lijeve noge na meču protiv Lazia, a iz Intera danas javljaju da je ozljeda teže prirode i da će morati na dužu pauzu.

“Stanković je zadobio ozljedu lijevog butnog mišića i već je krenuo na fizioterapiju kako bi što brže sanirao ozljedu. U pitanju je istegnuće butnog mišića drugog stupnja.” saopćio je talijanski klub.

Ozljeda vog tipa zahtijeva najmanje tri tjedna mirovanja, tako da će Dejan Stanković po svemu sudeći propustiti završnicu sezone u Seriji A.

Ovo je zadnja ozljeda u nizu pošto je Deki ove sezone imao brojnih problema sa ozljedama mišića.

Izvor: Sportske.net
4 thoughts on “Deki završio sezonu?

  1. kico

    Odigrao je sigurno najbolje od svih veznjaka ovaj mracni period Intera,bez dvojbe,no Dejan me je nervirao cijelu sezonu jer je ocito da on ne moze biti starter,tijelo ne podnosi napor i uvijek je sa nekakvim bolnim grimasama na licu,zasluzio je da i i iduce sezone bude tu,da uđe na iskustvo 15-20 minuta,i nadam se da ce Branca dovesti 3-4 veznjaka koja ce moci sa Snajderom uraditi nesto,isto se odnosi i na Cambiasa dok bih Mottu prodao bez razmisljanja,prica se samo o napadacima a veznjaka ni na mapi,Galiani je doveo 6 igraca bez kojih bi Milan bio 4(Zlaja,Boateng,Emanuelson,Casano,Bomel,Robinho),Branca na tebe je red.

Odgovori