full screen background image

Sneijder: MU je prekrasan klub, ali sretan sam u Interu

Manchester United pokazao je zanimanje za dovođenje nizozemskog nogometnog reprezentativca Wesleyja Sneijdera, koji ima dugoročni ugovor s Interom…

Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, želi u klub dovesti igrača koji bi na duže staze zamijenio Paula Scholesa. Često izvještaji iz engleskih medija sugeriraju kako bi Ferguson na toj poziciji najviše volio vidjeti Luku Modrića, no, kako je Tottenham naglasio da ne kani prodati svog ponajboljeg igrača, Ferguson se okrenuo Sneijderu, jer su se pojavile informacije kako je on navodno dostupan, iako je baš ove sezone potpisao ugovor s Interom do 2015. godine.

Po tom pitanju je svoj komentar ponudio i sam Sneijder, i to na nizozemskoj regionalnoj televiziji Studio Ajax.

– Manchester United je prekrasan klub. No, meni je dobro u Milanu i trenutno ne razmišljam o promjeni sredine – rekao je Sneijder.

Interov predsjednik Massimo Mratti također je odbacio mogućnost odlaska nizozemskog nogometaša, koji je prošle sezone bio jedna od najvažnijih karika momčadi koja je osvojila Ligu prvaka, te Seriju A i Kup Italije.

– Postoji interes Manchester Uniteda za Sneijdera. No, nisam se obazirao na to. Naš jedini interes je da Sneijder još dugo nosi dres Intera – rekao je Moratti.




4 thoughts on “Sneijder: MU je prekrasan klub, ali sretan sam u Interu

Odgovori