full screen background image

Stanković: Moramo dati sve od sebe protiv Lazia

Dejan Stanković nema previše razumijevanja za kritiku kojoj je Inter izložen u talijanskim medijima čim napravi neki kiks.

Nakon što je prelijepim golom omogućio aktualnom prvaku Europe i Italije da dođe do minimalne pobijede u prvom polufinalnom meču Kupa protiv Rome, a uoči prvenstvenog duela sa Laziom, Stanković ističe da ne razumije “drvlje i kamenje” koje poleti ka Interu kad god se ne ostvari trijumf.

“Pet godina u nizu osvajamo trofeje, ali neki ljudi kao da ne mogu dočekati da se negdje okliznemo. Čim se to desi – odmah nas osuđuju. Izgubimo li – odmah se priča o davnim, sjajnim uspjesima kojih više nema. Nije to dobro”, rekao je 32-godišnji kapetan nogometne reprezentacije Srbije.

On se nada da će Inter i sa drugim timom iz Rima biti uspiješan kao što je to bio slučaj sa “vučicom” u srijedu.

“Moramo dati sve od sebe da pobijedimo Lazio. Za tako nešto trebalo bi smo se pobrinuti da pokažemo rivalima kako nas ne mogu tek tako dobiti. Jedino u tom slučaju možemo se nadati pozitivnom ishodu sezone”, rekao je Stanković čija se ekipa upravo sa Laziom, koji ima tri boda manje, nadmeće za treće mjesto koje vodi u Ligu Prvaka.

Izvor: Blic
Odgovori