full screen background image

Talijani sigurni – Mourinho ponovo u Interu?

Mediji na Apeninima objavljuju od jutros priče da bi Mourinho već na ljeto mogao ponovo preuzeti Inter. Kao razlog navode loše odnose u Realu, a otkrili da je Portugalac ponovo upisao djecu u školu u Luganu, tamo gde su išli u vrijeme njegovog boravka u Milanu.
Posle sinoćnjeg poraza Intera u Parmi, ponovo su se pojavili navodi u talijanskoj javnosti, da bi ekipu ponovo mogao preuzeti Jose Mourinho.

Takve tvrdnje su izašle na vidjelo, jer je otkriveno da je Portugalac upisao svoju djecu u školu gdje su išli dok je bio trener Intera!

Ipak, Mpurinho nijednog trenutka nije ukazao da bi se mogao vratiti na ”Meazzu”, a više puta je ponovio da bi ponovo volio otići u Englesku.

Nakon konferencije pred ”El Clasico”, mediji u Španjolskoj navode da je njegova šutnja revolt prema klubu, a ne novinarima.

Ni sinoćnji remi Reala i Barcelone Mourinhu ne ide na ruku, jer je utrka za titulu praktično završena.

Jose je svoju djecu ponovo upisao u školu u Luganu, na istom mjestu gde su oni pohađali nastavu dok je bio na kormilu ”nerazzurra”.

Škola se nalazi oko 40 kilometara od trening centra ”Apiano Gentile”, pola sata vožnje od Milana.

Izgleda da su Leonardu dani odbrojani i jasno je da se ovakve teorije odmah pojavljuju u javnosti.

Izvor: Sportske.net
12 thoughts on “Talijani sigurni – Mourinho ponovo u Interu?

 1. Inter Mostar

  Ma ljudi nismo mi ni svjesni koliko nam on znaci,Milan se najvise bojao ovoga,Gledam maloprije intervju berlusconija i zahvaljuje morattiu sto je pustio mourinha da ode u real jer je to otvorilo vrata milanu za scudeto…

  Vrati se TATA(MOURINHO) da poderemo ponovo milan…

  VRATIIII SE>>>>>TATAAAAAA

 2. J.Zanetti4

  zbog cega Berluskoni govori o Cristijanu Ronaldu?? hmm..da li postoji mogucnost da dodje u Milan?? vrlo tesko.. smeo bih se usuditi reci da bi CR dosao u Milan samo ako bi odredjeni trener zajedno sa njim dosao u taj klub… u cemu je stos Berluskonija??

  naravno, da me neki nebi pogresno shvatili, ovo sto sam napisao nije nikakva tvrdnja, vec samo jedna misao koja mi je prosla kroz glavu…

  postavljam pitanje sebi ali i iskusnijima na ovom sajtu da li zaista misle da je Mourinho toliko veran Interu kao sto on sam izjavljuje??

  cim sam i mogao da pomislim na Mourinha u Milanu, dobio sam direktno odgovor da ne verujem u Mourinhove price 100%

  ..mozda Berluskoni pricama o CR samo zeli skrenuti paznju medija o sexualnim skandalima i sudjenju… To je verovatno i logicniji odgovor!!

Odgovori