full screen background image

Moratti: Hvala i uvijek forza Inter!

Predsjednik Intera Massimo Moratti dan nakon ispadanja svog kluba iz Lige prvaka poslao je javnu poruku svom klubu i svim navijačima…

Danas želim zahvaliti svom klubu, svim igračima koji su u prošlim godinama, uključujući ovu donjeli svim navijačima Intera, uključujući i mene, puno uspjeha i radosti na koje smo i uvijek ćemo biti ponosni. Sa sigurnošću da ćemo naći snagu i kvalitetu koju imamo da bismo dostigli ciljeve ove godine uvjeren sam, kao i svi navijači da će nam trener i momčad podariti još radosti.
One thought on “Moratti: Hvala i uvijek forza Inter!

  1. stefi

    Svaka čast predsjedniku, no bez obzira na velike uspijehe prošlih godina, moja a vjerujem i očekivanja Interista su bila nastavak dominacije i u Italiji i u Europi. Bitno je nakon ovih šokova stabilizirati momčad i ostvariti plasman u Ligu prvaka. Nakon toga očekujemo ponovno uspijehe. Pratim sve glasine oko mercatta i nadam se da čemo pametno prodavat i kupovati. Na kraju prošle sezone mislio sam da ne tebamo nikog kupiti ni prodati, bio sam u krivu. Očekujem pojačanja i novi zalet. Ljepo je biti na vrhu. Tu nam je mjesto tu i spadama. Bitno je osigurati Ligu prvaka sljedeče sezone, to je sad primarni cilj. To je temelj svega jer bez toga nam sljedi sezona agonije. Nije bitno 2 ili 3. Ligu prvaka moramo osigurati. Predsjedniku želim puno sreče i pameti u obnovi momčadi. Pozdrav Interistima.

Odgovori