full screen background image

www.interusrcu.com nema na popisu Inter clubova za sezonu 08/09 na inter.it!

Uskoro će prva godišnjica Inter u srcu, stranice koja je napravljena radi svih nas interista da se što bolje povežemo i da bude podrška i zvanično glasilo Inter cluba Rijeka. Bez lažne skromnosti mislim da je pridonjela populariziranju našeg Intera ali isto tako i Inter cluba Rijeka. Prošle godine je club imao nešto preko 70 članova a za ovu sezonu 171. Dakle više nego duplo a uzet ću si za pravo da je jedan skroman djelić tog uspjeha i djelovanje web stranice Inter u srcu. Peti smo klub u svijetu (van Italije) po broju članova!
Prateći na službenoj Interovoj stranici (inter.it) djelovanje Inter cluba možemo si vidjeti popis svih Inter clubova u svijetu sa brojem članova( Inter club > cerca club attivo 08/09 – fiume croazia) na kojem stoji 161 ali smo naknadnim zadnjim upisom digli za još 10 članova.
Pod rubrikom club su internet sam doživjeo ne malo razočarenje kad nisam vidjeo našu stranicu na popisu. Uopće ne ulazim tko je za to kriv – osoba iz našeg Inter cluba Rijeka (predsjednik) koja je slala podatke u Centro coordinamento interclub ili osoba koja to radi u Milanu za inter.it stranicu. Jako me to povrijedilo i kao osobu koja je dala veliki trud za našu zajedničku stvar kroz osnivanje i rad na našoj stranici do aktivnosti u samom Inter clubu Rijeka (oko agitiranja i realizacije članarina do pomoći oko putovanja na utakmice) a napose zbog nemogućnosti da se za nas sazna i šire u svijetu što bi doprinjelo i popularizaciji i rejtingu samog Inter cluba Rijeka.
Sa velikim nestrpljenjem i zanosom sam čekao službenu objavu na iter.it popisa Inter clubova i ostao zaprepašten činjenicom da nas tamo nema na popisu onih klubova koji djeluju na internetu. Trebala je to biti kruna našeg rada a ovako je došlo razočarenje i omalovažavanje našeg rada. Ponavljam, ne zanima me čija je to greška ali sam osobno duboko razočaran i pitam se kako pronalaziti novu snagu i motiv za tako veliki angažman kao do sada.

Predsjednik je danas poslao kopiju originalne prijave koju svi Inter clubovi šalju za svaku sezonu. Sasvim je evdentno da problem nije iz našeg Inter cluba Rijeka već odgovorne osobe u Milanu.
scheda-informativa.jpg
8 thoughts on “www.interusrcu.com nema na popisu Inter clubova za sezonu 08/09 na inter.it!

 1. quaresma

  Fanatico, želim ti reći zbilja si fenomenalan i zahvaljujem ti na svome velikom trudu oko naše stranice,organizacije i svemu ostalome jer si sve obavljao stvarno savršeno…Svakodnevno sam ovdje i rado čitam svaki tvoj sadržaj!!Također, napravio si stvarno velike stvari što je pridonjelo popularizaciji i rejtingu Inter cluba Rijeka,tako da te stvarno ne trebaju razočarati ovakve stvari!! Pozdrav tebi i svim Interistima…Forza Inter!!

 2. nraguz

  Apsolutno se slazem. Ja sam to takodjer vidio i moram priznat da ne znam zasto te nisam kontaktirao. Ja sam uzeo zdravo za gotovo da predsjednik to nije prijavio i s tim se pomirio. I ne mogu vjerovat da te tako raspizdilo. U svemu sto si napisao se slazem s tobom. A kao drugo, nema sad stajanja, javi predsjedniku da im javi da to ubace!!

 3. ibra

  fanatico i ja se u cijelosti slazem sa tobom i potpuno te razumijem, jer ako se zaista trudis cijele godine onda ocekujes i nekakav rezultat tvog rada. ali kao velikog navijaca intera mislim da je svemu prethodio nerijeseni rezultat u proslom kolu (ha ha, malo sale). Ne daj se izivcirat i cuvaj se. mi smo uz tebe

 4. Valentino

  ma fanatico nisu korektni ali pusti to vjerojatno je neki njihov u milanu malo zaj…,ali mi svaki dan čitamo tvoje komentare i tvoje vijesti pa mi je drago da radiš sve to za nas i inter,a što se tiće tvog rada sve je najnaj i samo tako nastavi,kad se vidimo za nagradu od mene imaš rundu pozzzzzzz

 5. jole

  Fanatico, evo i ja se pridružujem čestitkama na dosadašnjem radu i nadam se da će na internet stranici ubrzo ispraviti grešku i ubaciti i našu stranicu na listu. Pozdrav svim Interistima. Vidimo se na derbiju za mjesec dana.

 6. Dexter

  Evo nema me neko vrijeme i onda ovo čujem. Ma nema veze, ispravit će se to. Samo se ti nemoj nervirat. Svi mi znamo koliko si dobroga učinio za “našu stvar” i u tome ćemo ti nastojati još više pomoći.

Odgovori