full screen background image

Balotelli ostaje, Maradona i Redknapp na tribinama

Iako je danas dan utakmice protiv Genoe, ona je najmanje o čemu se priča. Massimo Moratti sinoć je u uredu svoje tvrtke Saras primio Marija Balotellija i njegovu braću/agente. Mario uistinu želi napustiti Inter na neko vrijeme i to je osobno rekao predsjedniku. “Da, Mario je ponovio ono što se već govorilo prijašnjih dana u medijima. Bio je to sasvim normalan sastanak koji je protekao u veselom tonu. Uspio sam uvjeriti Balotellija da napravi sve kako bi ga trener ponovno uzeo u obzir. Inter nema namjeru riješiti ga se. On je sjajan momak, sve ovisi o njegovom htjenju. Na kraju je shvatio situaciju, shvatio je da mora ostati ovdje i obitelj će se potruditi da se oporavi. Njihov interes nije financijski, oni samo žele najbolje za njega i nema zla u tome što su tražili. Ja mislim da smo na kraju našli najbolje riješenje za sve.”

U Italiju je stigao Diego Armando Maradona kako bi pogledao utakmicu našeg Intera i Genoe. To je dovoljno da svi novinari zapostave svoje projekte, te se okrenu samo njemu. Čim je sletio Maradona je izjavio: “Agueru savjetujem da ode u Inter. Ja bih bio presretan takvim raspletom, već ga zamišljam u duetu s Ibrahimovićem” – rekao je izbornik, ali i punac mladog argentinskog napadača Atletico Madrida. No jedan od najboljih igrača svih vremena nije se tu zaustavio na spominjanju našeg kluba: “Jučer sam gledao Manchester United protiv Chelseaja, a u igri nije bilo Teveza. To nije dobro. Italija, a posebno Inter, bila bi savršena destinacija za njega.” Nakon toga osvrnuo se na ono zbog čega je i došao u Milano: “Osim Cambiassa, Zanettija i Burdissa ima još nekoliko igrača koji bi mogli ući na listu reprezentacije. Walter Samuel primjerice. Svi igrači koji rade kao on se imaju pravo nadati pozivu. Medu njima su Milito, Zarate, ali i Ledesma.”

Na tribinama “Giuseppe Meazze” danas će biti još jedan trener – Harry Redknapp. Trener Tottenhama dolazi vidjeti Adriana.
Poznato je da Inter Adriana želi isključivo prodati i to jedino u inozemstvo. Tottenham ispunjava sve uvjete, a ukoliko se Redknappu svidi ono što bude vidio usljedit će službena ponuda. Ukoliko Adriano ode, Inter će definitivno pokušati uloviti Milita, a kao alternativa spominje se i ime Laziovog kapetana Tommasa Rocchija.

Preveo i uredio: nraguz
Odgovori