full screen background image

Moratti: Moje mišljenje o Leonardu se nije promijenilo

Unatoč debaklu protiv Schalkea, porazu 5-2 u prvom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka igranom na San Siru, predsjednik Intera Massimo Moratti čvrsto je stao iza trenera Leonarda…

Tri dana ranije Leonardov je Inter doživio težak poraz i protiv gradskog rivala Milana i tako se znatno udaljio od obrane naslova talijanskog prvaka. Moratti, ipak, ne smatra da je vrijeme za drastične poteze.

– Moje se mišljenje o Leonardu nije promijenilo. Znam koliko nogomet može biti okrutan i zato treba ići dalje. Nastavljamo istim putem, vidjet ćemo što će se dogoditi. Pobijedili smo u puno utakmica poput ovih posljednjih i ponovno ćemo pobjeđivati – istaknuo je Moratti.

– Ono što mi se nije svidjelo u ovim utakmicama je umor igrača. Vidjelo se da se muče za što ih ne mogu okriviti, takvo se što može dogoditi. U nogometu uvijek moraš kretati ispočetka, čak i u situacijama težim od ove. U dvije smo utakmice mogli postići puno, a na kraju smo prokockali skoro sve, premda još nije gotovo. No, srž momčadi i trenera se nije promijenila – dodao je Moratti.

Izvor: nogometni-magazin
Odgovori