full screen background image

Zaključena je lista putnika na derby Inter – Milan

Prema očekivanju je bio iznimno veliki interes za derby i predsjednik je zaključio listu putnika tako da više nisu moguće prijave. Skoro duplo prijava ima u odnosu na broj ulaznica tako da je lista formirana po ključu: duljina staža u Inter clubu Rijeka i po tome kakav tko ima odnos prema putovanju, tj. tko ide i na one manje atraktivne utakmice jer se po tome pokazuje ljubav prema klubu a ne samo birati derbije i velike utakmice. Naravno da je za velike utakmice interes ogroman a za one manje jedva skupimo dovoljno za bus ili čak moramo otkazati. To je kriterij našeg Inter cluba oduvijek pa i ovom prilikom upoznajemo i upozoravamo naše cijenjeno članstvo na to.
Forza Inter!
5 thoughts on “Zaključena je lista putnika na derby Inter – Milan

 1. Javier33

  DA, VRLO PEDERSKI PRISTUP POJEDINCI IMAJU I UPRAVO ZBOG TOGA SE PITAM DO KADA ĆU SE TRUDITI OKO CIJELE OVE STVARI. POJEDINCE DOSLOVNO TREBA MOLITI I VUĆI ZA RUKAV ZA MALE TEKME, A KADA SE IDE NA DERBY, SVI SU AKTIVNI I NEZADOVOLJNI ŠTO NEMAJU KARTU.
  SVAKA ČAST POJEDINCIMA, ZNAJU ONI KOJI SU !!
  Ovu misao ću ponoviti i na forumu.

 2. Valentino

  meni bi ovo bila prva tekma i volio bi baš ići prijavio se jesam pa ćemo vidjeti jesam izabran,poklopilo mi se i to da taj dan ne radim!
  A igra se baš na moj imendan pa ako je kako moguće hti bi ići.
  pozzzzzzzzzzzz

 3. Valentino

  poslao sam mu tj javio sam mu se i rekao je da je poslao moje podatke predsjedniku Ivi i da mu se sutra javim i dogovorim za uplatu novaca,frend i ja smo novi ćlanovi iz Duge Rese pokraj Karlovca,i ovo nam je idealna prilika da idemo,jer nemogu ići stalno na tekme radi posla mad bi htio

Odgovori