full screen background image

Mediji: Ne lažite nas!

Prema današnjim izvješćima u talijanskim medijima Inter pregovara s Manchester Cityjem oko razmjene Adriana za Joa, a niti opcija posudbe u Flamengo još nije sasvim prekrižena. Ipak, Moratti i Mourinho radije bi prodali Adriana. Novinari sami priznaju kako ono što općenito pišu ne mora biti 100% istina, ali kako svakako nisu niti izmišljotine. Stoga su poslali oštar apel Interu: “Samo nas ne lažite kako je vaš odnos s Adrianom normalan, te kako igrač, a i vi želite da ostane u Interu.” Ukoliko bi Adriano otišao prema Engleskoj Massimo Moratti sav bi novac uložio za Diega Milita. Genoa bi, uz 10 milijuna Eura, dobila Burdissa, Obinnu i Balotellija na posudbu.
Za ljeto se pak navodno sprema dolazak Essiena koji bi nasljedio Patricka Vieiru u Interovom veznom redu, no to je tek prva glasina.

Činjenica je kako su u Napulju primili telefonske pozive od Marca Brance i Massima Morattija u vezi Hamšika. Odgovor je bio jasno i glasno “ne”. Mladi Slovak odavno je na meti Josea Mourinha, a poznata je njegova izjava sa samog početka sezone:
“Najbolji igrač Serie A ne igra u velikom klubu.” Mourinho je kasnije priznao kako je mislio na Hamšika. Predsjednik Napolija De Laurentis insistira na Hamšikovom ostanku u projektu “velikog” Napolija, tako da će Portugalac još morati pričekati.

Julio Cruz od 1. siječnja može slobodno pregovarati sa bilo kojim klubom, jer još nije potpisao novi ugovor s Interom.
Monaco je već stupio u kontakt s Argentincem, koji prema Mediasetu ne bi imao ništa protiv zaključenja igračke karijere na Azurnoj obali.

Mercato se otvara u srijedu, 7. siječnja kada ćemo imati bolji uvid u to što će se sve od svih medijskih špekulacija konkretizirati.

Preveo i uredio: nraguz
3 thoughts on “Mediji: Ne lažite nas!

  1. nraguz

    Ja se slažem s medijima. Nek se više obznani što se događa i nek taj Adriano ide ća! Ako ga već ne mogu nikome utrpat, nek bar šute, a ne razbacuju se s izjavama kako žele da ostane. Sam Mourinho je rekao kako bi trebao promjeniti sredinu i to prekjučer ponovio. Inter je dokazano lagao o dosta toga u vezi Adriana, pa tako i da je u petak popodne imao liječničke preglede i zato bio odsutan (na Malpensu je sletio u 20:13). A onda ga novčano kazne zbog kašnjenja. Ne zna se tu više ni tko pije a tko plaća.

  2. Dexter

    Mislim da su se naši foteljaši malo zagubili u pokušajima odvraćanja novinarskih lešinara od kluba. Što se Adriana tiče čini mi se da je sve to skupa postao problem u njegovoj glavi. Sam više ne znam što bi bilo pametnije: Poslati ga u neki zabačeni sanatorij (i sve to uredno izfinancirati), ili ga se prodajom zauvijek riješiti.

  3. fanatico

    Sva igra i šutnja je u tome da ga se proba prodati i zato se uporno sve gura pod tepih i povremeno ga Mou ubacuje u igru. Svima ga je i u klubu sigurno puna kapa ali se gutaju knedle u nadi da netko zagrize i bar nešto se izvuče novaca.

Odgovori