full screen background image

Adrianu ogromna novčana kazna

Nikad kraja priči o Adrianu. Danas se saznalo o čemu su zaista Jose Mourinho i Adriano pričali uoči jučerašnjeg treninga. Tema je bila kašnjenje napadača sa dolaskom u Milano. Posljedica tomu biti će novčana kazna u iznosu 30% od Adrianove mjesečne plaće. Izračunato je kako je taj iznos oko 150.000 Eura, što je presedan u dosadašnjem kažnjavanju igrača. Inter bi spomenutu svotu dao u humanitarne svrhe. Što će se dogoditi sljedećih dana teško je reći. Hoće li Adriano mirna srca platiti određeni iznos ili će uložiti žalbu, vidjet ćemo. Prema talijanskim medijima ovo bi mogla biti kap koja će preliti čašu i izvući iz Adriana javno priznanje onog što već odavno iskreno želi; otići iz Intera. Mourinho i Moratti izjavili su kako neće ići u Brazil, iako je trener jučer ponovio kako još uvijek smatra da bi Adrianu promjena sredine dobro došla.

Diego je i službeno obznanio kako na ljeto napušta Bundesligu što je Talijane odmah uzbudilo, s obzirom da je već dano kako će Diego u Serie A. Favoriti su Inter i Juventus i prema medijima će to biti velika bitka Massima Morattija i Coboli Giglija, predsjednika dvaju velikana.Angeleri je u razgovoru za Corriere della Seru otvoreno priznao kako bi želio igrati u Italiji, te da za interes Intera zna iz medija.
Branič Estudiantesa čuo je sve najbolje o Interu od suigrača Juana Sebastiana Verona, te je rekao kako bi želio igrati za Mourinha i sjajno rukovodstvo kluba.
Odgovori