full screen background image

Mourinho i Adriano licem u lice

Nogometaši Intera jučer su započeli s treninzima u 2009.godini. Adriano se pridružio jutros, jer je tek sinoć stigao iz Brazila. Inter mu navodno nije osigurao mjesto u zrakoplovu iz Brazila, pa se Imperatore morao sam snaći kako bi stigao do Milana. Jutros je prije treninga imao razgovor sa Jose Mourinhom. Razgovor je bio neformalan, a Mourinho je u šali rekao kako su pričali o jednom restoranu u Rio de Janeiru.Trener je na kraju zaključio kako Adriano u Brazil može ići samo na praznike, nikako poslovno. Massimo Moratti je rekao kako Adriano ostaje, a u slučaju prodaje destinacija bi svakako bila europski, a ne brazilski klub.

Jose Mourinho također je rekao kako u 2009. želi puno bolji Inter nego u prethodnoj godini, posebice na taktičkom, a najviše na psihološkom planu, te je obećao kako će se na tome najviše raditi ovih dana priprema. Za Manchester je rekao:
“To je najlakša utakmica za pripremiti. Ja ne trebam raditi ništa. Igrači se biti sami motivirani, a navijače ne trebam pozivati da dođu na stadion.”

Od transfera danas je aktualan javni poziv Balotelliju od strane Mihajlovića: “U Bologni bi igrao stalno i zabio bi 15 golova.”
Isto tako, Inter je blizu potpisa argentinskog braniča Angelerija iz Estudiantesa, no taj transfer još nije službeno zaključen.

Preveo i uredio: nraguz
Odgovori