full screen background image

Mourinho o nastavku sezone

Trener Intera Jose Mourinho je u razgovoru za talijansku La Gazzettu dello Sport razgovarao o nastavku sezone i svojim predviđanjima i očekivanjima. Mourinho kaže kako su mu i Liga prvaka i domaće prvenstvo jednako važni, a izjavio je i kako želi u svojoj momčadi zadržati Adriana, te kako bi i on, kao i svaki drugi trener u Serie A, želio u momčad dovesti Diega Milita.

“Vjerujem kako prava Liga prvaka započinje tek u veljači, ali koncentriran sam i na to da ostvarimo pobjede u svim utakmicama domaćeg prvenstva. Konstantnost će biti najvažnija u nastavku sezone, a bodovi osvojeni protiv Cagliarija su jednako važni kao i oni protiv Juventusa. U Ligi prvaka razliku će stvarati sitni detalji, uključujući sreću i ozljede važnih igrača. Ali osjećam kako će Inter na kraju veljače biti puno jači nego na kraju 2008.” rekao je Mourinho.

Mnogi su mediji već otpisali Adriana za ostatak sezone, dok se govori i o mogućem odlasku Maria Balotellija i interesu za napadača Genoe Diega Milita. Mourinho o tome kaže: “Ja sam odlučan u želji da zadržim Adriana i nemam nikakvih indikacija o tome da bi mogao otići. On je za mene dodatno oružje i ako bude trenirao sa entuzijazmom i osjećao se dobro i fizički i psihički postoji velika mogućnost da zaigra već u sljedećem kolu protiv Cagliarija. Što se tiče Balotellija, volio bih dati svoj doprinos u stvaranju velike zvijezde od njega, ali na njemu je da shvati zašto neki nogometaši podbace… Svaki trener u Serie A bi volio imati Milita na raspolaganju, ali mislim da će biti teško nagovoriti Genou da ga pusti.”
One thought on “Mourinho o nastavku sezone

Odgovori