full screen background image

Jimenezov knock-out, Adriano potvrdio ostanak

Tek što je vijest o uhićenju Liverpoolovog kapetana Stevena Gerrarda obišla svijet, stiže slična situacija vezana uz igrača Intera. Luis Jimenez je u jednom baru u Čileu nokautirao svog suigrača iz reprezentacije, bivšeg igrača Chieva, danas nogometaša Vasca Mauricija Pinillu. Do sukoba je došlo kada je Pinilla provocirao Jimeneza u vezi njegove supruge Marie Jose Lopez. Supruga Luisa Jimeneza je navodno imala aferu s Pinillom prije nekoliko godina, što Interov fantazista nije zaboravio. U svakom slučaju, Pinilla je završio na podu nakon tri odmjerena udarca šakom u glavu s povredama glave i lakšom ozljedom vratne kralježnice.

Adriano je napokon progovorio o svojoj situaciji: “U niti jednom trenutku nisam rekao kako želim otići iz Intera. Ostajem sigurno u Milanu, biti ću na pripremama 2. siječnja. Odnos Mourinha i mene je odličan. On je vrlo iskren i nadam se da će mi dati još prilike. Ukoliko jednom odem iz Intera, najvjerovatnije ću ostati u Europi. Flamengo je klub mog srca i jednog dana želim zaigrati za njih, ali to neće biti uskoro.”

Od glasina izdvajamo spremnost Intera da otvori izlazna vrata Amantinu Manciniju ukoliko stigne zanimljiva ponuda. Bilo je govora o interesu Real Madrida, ali to nije potvrđeno. Cijena za Brazilca kreće se oko 15 milijuna Eura. Postavljanje Mancinija u izlog je još jedna potvrda kako Jose Mourinho odustaje od svoje prvotne ideje o novom sustavu Intera sa tri napadača, odnosno dva krilna napadača i jednom špicom.
Isto tako Inter navodno nudi 20 milijuna Eura i Balotellija kako bi u redove crno-plavih stigao vodeći strijelac Serie A, Genoin Argentinac Diego Milito.
Didier Drogba također je aktualna tema. Novinari su naime iz njegove izjave “imam još samo godinu dana ugovora s Chelseajem, u 2009. će mi se dogoditi lijepe stvari, a biti će iznenađenja” izvukli kako će napadač Chelsea London uskoro zamijeniti Milanom.
Iz Aguerovih pak riječi su zaključili upravo suprotno: “Napustio bih Atletico samo u slučaju ponude iz Engleske.”

Preveo i uredio: nraguz
One thought on “Jimenezov knock-out, Adriano potvrdio ostanak

Odgovori