full screen background image

Mourinho: Želio sam najboljeg, želja ispunjena

Danas nitko ne priča o Adrianu. Jedino o čemu se govori u Italiji ždrijeb je osmine finala Lige prvaka održan danas u 12:00 sati u Nyonu. Inter je izvukao branitelja naslova europskog prvaka, Manchester United. Prva utakmica igra se 24. veljače 2009. u Milanu, uzvrat je 11. ožujka 2009. u Manchesteru.

Generalni direktor, Ernesto Paolillo: “Mislim kako je ovo veliki podstreh za momčad, upravo to je želio Mourinho. On je želio baš Manchester United, valjda ima svoje dobre razloge. Trener se pribojava našeg stava u utakmicama koje su lagane na papiru. Svi smo vidjeli što nam se dogodilo u takvim utakmicama kada smo ušli sa stavom “lako ćemo”. Sada neće nitko moći reći kako je nedostajalo motivacije. Igramo protiv prvaka Europe, za koji dan mogu postati i svjetski prvaci. Kada bismo ih pobijedili bio bi to strašan motiv za konačni cilj.”

Jose Mourinho: “Da, zadovoljan sam, jer sam želio najbolje za protivnike. Manchester United je velika momčad sa super trenerom kao što je Alex (Ferguson). Imat ćemo sjajan motiv.” O ostalim parovima u kojima igraju talijanski klubovi: “Kod sva tri para oba kluba imaju po 50% šanse za proći krug. Možda je Romi ipak najlakše, jer Arsenal nije niti Chelsea niti Manchester United.”
3 thoughts on “Mourinho: Želio sam najboljeg, želja ispunjena

  1. Dexter

    Samo da nas u to vrijeme zaobiđu ozlijede. U punom sastavu se možemo nositi sa svima, pa tako i s njima, bez obzira što su aktualni prvaci. Međutim bude li stanje kao lani, odnosno lista ozlijeđenih poduža, moglo bi bit svašta (ništa).

Odgovori