full screen background image

Adriano rekao preliminarno “da” Flamengu, po pobjedu za kraj 2008.

Flamengo je započeo operaciju dovođenja Adriana. Prvi korak je bio kontakt sa samim igračem. On se dogodio jučer i Adriano je pristao na sastanak s čelnicima Flamenga. Sastanak će se dogoditi za koji dan u Brazilu. Flamengo trenutno traži sponzora koji bi pomogao u dovođenju Imperatorea. U klubu su uvjereni da će Adriano dolaskom u Brazil riješiti svoje osobne probleme i izliječiti se od alkoholizma. Sam igrač spreman je na dosta manju plaću, rekao je njegov agent Gilmar Rinaldi. Nakon dogovora zainteresiranih strana uslijedit će službena ponuda Interu.

Uoči sutrašnjeg ždrijeba Lige prvaka izjave su dali kapetan Zanetti i Maxwell.
Zanetti: “Sve su momčadi jednako snažne, nije bitno koga ćemo izvući. Svakako želimo proći osminu finala. Sada ipak mislimo na prvenstvo koje nije ni blizu kraja. Želimo 2008. godinu završiti pobjedom u Sieni. Potom ćemo na odmor kako bi nakon praznika mogli nastaviti s napornim radom i pobjedama. Milan i Juventus boriti će se s nama, a i Roma će biti blizu.”
Jose Mourinho odlučio je promijeniti režim treninga uoči Siene. Tako je zakazao trening za danas. Sutra ujutro lagani trening, a već popodne polazak za Toscanu. Mourinho ne želi pad koncentracije pred praznike, pa se odlučio za promjenu. Prvotno je bilo planirano da se momčad okupi tek sutra ujutro. Maxwell: “Mislim da je trener dobro postupio. Ne želimo 2008. završiti s pogrešnim rezultatom. Želimo pobijediti kako bismo blagdane proveli u miru.”

Preveo i uredio: nraguz
Odgovori