full screen background image
Search
Wednesday 22 September 2021
  • :
  • :

Adriano dobio cijenu

Danas oko Intera i dalje kruže priče o Adrianu. Corriere dello Sport donosi vijest da Adriano već u siječnju može završiti u Flamengu. Potpredsjednik kluba iz Ria Kleber Leite izjavio je: “Sigurno je kako želimo dovesti Adriana. Uvidjevši situaciju u kojoj se nalazi, realno je očekivati kako će promijeniti sredinu. Mi ćemo ga teško dovesti, ali svakako ćemo pokušati. Gilmar Rinaldi (Adrianov agent) me je nazvao i rekao kako Adriano želi igrati za nas.” Rinaldi pak sve demantira: “Razgovarao sam s Adrianom o nastaloj situaciji i čuo sam se sa Kleberom Leiteom. Da, istina je da Adriano želi igrati za Flamengo, ali sa 30 ili 35 godina, sigurno ne sada. To sam rekao i Leiteu. U siječnju će sigurno ostati u Milanu, 2. siječnja će biti u Appiano Gentileu.”
Potvrda kako je Adriano ipak na tržištu stiže iz samog Intera. Iz kluba su obznanili kako Adriana može dobiti bilo tko voljan isplatiti 20 milijuna eura odštete.

Preveo i uredio: nraguz
2 thoughts on “Adriano dobio cijenu

  1. Dexter

    Teško da će itko za veliki problem i potencijalni nemir u svlačionici, što Adriano sad svakako jest, izdvojiti toliko novca. Više nisam siguran jeli Adrianovo ponašanje samo spoj neke loše obiteljske situacije i nezrele glave, ili je prerastao u ozbiljan ovisnički problem. Ako je ovo drugo, a sad je to već vjerojatno, mislim da bi bilo bolje sprašiti ga u neku ustanovu na odvikavanje i tako mu pokušati (još jednom) pomoći.

Odgovori