full screen background image

Moratti: Adriano nosi težak uteg, mora sam odlučiti

Sve što se posljednjeg tjedna događa u Interu vrti se oko Adriana. Adriano je otišao u Brazil kako bi zalječio ozljedu. No iza tog putovanja krije se mnogo više. Jose Mourinho sam je izjavio kako shvaća da Adriano možda želi promjeniti sredinu, ali on osobno želi da Brazilac i dalje ostane u crno-plavom dijelu Milana. Novinari spominju kako će vrijeme oporavka i odmora u Brazilu Adriano provesti i za pregovore s drugom klubovima, te dobro razmisliti što želi u svojoj budućnosti. Kao moguće nove Adrianove domovine navode se Brazil, Engleska i Francuska.
Massimo Moratti također se osvrnuo na cijelu situaciju: “Mislim da je Mourinho sve dobro rekao. Slažem se da Adriano mora dobro razmisliti želi li nastaviti igrati u Italiji gdje je nedvojbeno stavio mrlju na svoj ugled ili otići negdje drugo gdje je situacija drugačija. Također je nedvojbeno stajalište kluba: želimo ga zadržati. Istovremeno ga razumijemo, jer na leđima nosi težak teret. Što god napravio ili nenapravio završi u novinama. Sve ovisi o njemu. Ako uspije izaći iz ove situacije, onda ćemo se i mi znati postaviti.”

Stiže i vijest kako se Real Madrid zanima za usluge Amantina Mancinija. Brazilac se nije uspio nametnuti u Interu, te većinu vremena provodi na klupi ili tribini. U Inter je doveden iz Rome kao idealno pojačanje za Mourinhov novi sustav 4-3-3 sa dva krilna napadača.
Marco Branca službeno je demantirao dolazak Drogbe u Inter.
One thought on “Moratti: Adriano nosi težak uteg, mora sam odlučiti

Odgovori