full screen background image

Mourinho: Pobjeda svih, uključujući i navijače

Chievo je na stadionu Giuseppe Meazza poražen sa 4:2. Nakon sedme uzastopne prvenstvene pobjede Intera izjave su dali Zlatan Ibrahimović, Dejan Stanković i Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahimović: Bila su ovo dva vrlo važna pogotka za mene i za Inter. Pobijedili smo u vrlo teškoj utakmici. Želim zabiti više golova nego prošle sezone, ali najprije želim da momčad pobjeđuje.

Dejan Stanković: Danas sam igrao odlično. Nedostajala mi je jedna ovakva predstava. Dosada sam igrao više kvantitativno. Danas sam zabio gol i asistirao za dva. Žao mi je zbog žutog kartona, ali u ovako teškoj utakmici mi može i biti. Igrali smo dobro, kontrolirali gotovo cijelu utakmicu. Imali smo pad od 10 minuta u kojem smo primili izjednačujući pogodak. No poslije je na vidjelo izašla naša želja za pobjedom. Već na početku sezone sam vam rekao da ovo prvenstvo možemo samo izgubiti, stoga su ovo vrlo važna tri boda.

Jose Mourinho: Pobjedila je momčad i navijači. U posljednjih 20 minuta imali smo veliku hrabrost, igrali uistinu fantastiično, a sve je konkretizirao Ibrahimović potezima za Zlatnu loptu. Rano smo postigli pogodak pa smo nakon toga igrali ritmom kao da smo na treningu. Nisam bio zadovoljan na poluvremenu. Tražio sam više presinga, obranu koja će biti dalje od našeg gola. Nakon uduplavanja vodstva svi na stadionu su mislili da je utakmica završena. Igrači Intera također su ljudska bića. Nakon izjednačenja Chieva bio sam siguran da će utakmica završiti 3:2, samo nisam znao za koga. Nakon 2.2 smo bili pod pritiskom i to nam je omogućilo da zaigramo s maksimalnom koncentracijom. Bili smo sjajni, a nosila nas je atmosfera koja je nastala unutar stadiona. Navijači su nas danas odveli do pobjede, bili naš 12. igrač. Što se tiče Adriana, on je otputovao u Brazil jer je ozljeđen. To je jedini razlog. Složili smo se da je bolje da ozljedu liječi na 30 stupnjeva u Brazilu nego na 0 stupnjeva u Milanu. Puno se o njemu pričalo prošlog tjedna, pa će odlazak u Brazil skinuti pritisak medija, te mu čak i mentalno pomoći kako bi se što skorije vratio na teren.

Preveo i uredio: nraguz
One thought on “Mourinho: Pobjeda svih, uključujući i navijače

Odgovori