full screen background image

Mihajlović Mourinhu: Nisi kompetentan sa mnom pričati o nogometu

Jose Mourinho je dobio ravnopravnog takmaca što se tiče oštrine na jeziku u Siniši Mihajloviću, treneru nogometaša Bologne…

Njihov je spor izbio oko Interovog igrača Adriana, o kojemu je Mihajlović rekao da zbog čestog kršenja discipline ne bi trebao biti član prve momčadi crno-plavih.

Mihajloviću, bivšem pomoćnom treneru Intera, Mourinho je ubrzo odgovorio:

– Svi zaslužuju još jednu priliku. Ako je Inter svojedobno dopustio treniranje jednom igraču koji je drugome pljunuo u lice (tj. Mihajloviću, koji je pljunuo Mutua), zašto ne bi priliku dobio i Adriano?

Srpski je trener udario još žešće po Portugalcu.

– S Mourinhom ne mogu govoriti o nogometu, jer on nikad nije bio igrač pa neke stvari ne razumije. Njegova reakcija nema nikakve veze s onim što sam rekao o Adrianu – reče Mihajlović, dodajući:

– Ja sam u karijeri počinio mnogo p…….., koje se ne mogu opravdati, ali za koje sam bio kažnjen.

Opet se oglasio Mourinho, podbadajući Mihajlovića što više ne radi u Interu.

– Moj je pomoćnik danas (Giuseppe) Baresi, ali Mihajlović o Interu govori više od njega. Činilo bi se da je još ovdje, ali u stvarnosti nije.

Mihajlović je zajedno s prvim trenerom i prijateljem Robertom Mancinijem prošle sezone odletio sa San Sira unatoč osvojenom naslovu prvaka, a na trenersko je mjesto zasjeo – Mourinho.
One thought on “Mihajlović Mourinhu: Nisi kompetentan sa mnom pričati o nogometu

  1. Adnan525 Tuzla BiH

    Ma mihajlovic je djubere sta on zna kako se koji igrac vodi bio je i on pomocni trener u interu pa adriano nije bio ni na klupi Makar je kod Mourinha igrao i igrat ce zato nisi ti ta osoba koja treba pricat i o kome za mene si smece…

Odgovori